Index / ouderschap / Hoe te Schoenen voor Pre-Walkers Pick

Share This Post

ouderschap

Hoe te Schoenen voor Pre-Walkers Pick

Hoewel de meeste winkels bieden een brede selectie van de baby-en kleinbedrijf schoenen, uw pre-walker niet echt nodig schoenen, tenzij u het nemen van haar naar buiten bij koud weer. Lompe schoenen zal krijgen in de manier van je kleintje kruipen, e

AdvertisementHoewel de meeste winkels bieden een brede selectie van de baby-en kleinbedrijf schoenen, uw pre-walker niet echt nodig schoenen, tenzij u het nemen van haar naar buiten bij koud weer. Lompe schoenen zal krijgen in de manier van je kleintje kruipen, en als ze begint te lopen, zal ze nodig hebben om de grond onder haar voeten te voelen om kracht en coördinatie te ontwikkelen. Toch, als kleine baby schoenen zijn te leuk om te laten liggen, kunt u een paar die niet de ontwikkeling van uw baby zal belemmeren plukken.

Shop in de middag of avond. Baby voeten zwellen vaak de hele dag door. Als je schoenen te kopen in de ochtend, kunnen zij niet later passen, volgens de website van de Baby Center.

Kies het juiste materiaal. Schoenen voor een pre-wandelaar moet zacht zolen canvas of leer zijn. Vermijd schoenen met een dikke, plastic zool die spierontwikkeling zal belemmeren. Je moet ook overslaan plastic en kunststof schoenen, die niet ademen en kon een schimmelinfectie veroorzaken.

Kies de juiste maat. schoeisel baby moet ruim zijn. Wanneer u de schoenen van uw kind, moet je in staat zijn om een ​​pinky passen tussen haar hiel en de achterkant van de schoen en een duim-breedte tussen haar grote teen en de voorkant van de schoen. Je moet ook in staat om een ​​beetje stof aan de bovenkant van de schoen knijpen Volgens baby Center.

Pas ze. Terwijl je nog steeds in de winkel, zet de schoenen aan uw baby en haar in staat stellen te kruipen voor een paar minuten. Neem de schoenen uit en controleer op tekenen van irritatie. Als er sprake is van rode markeringen op de voeten van je baby, de schoenen zijn te strak of de verkeerde design.

Hints

Kijk voor schoenen met klittenband of rekbaar elastisch. Veters zal in de weg te krijgen en kan uw baby struikelen als ze begint te lopen.

Share This Post