Index / Kunst en Vermaak / Hoe te schilderen Stock Kasten

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe te schilderen Stock Kasten

Stock kasten verwijst naar een prefab, de fabriek gebouwd kasten. Deze kasten komen in grote maten voor een snelle installatie. De kasten zijn een goede keuze voor veel huiseigenaren omdat ze zijn ontworpen nog low-cost duurzaam te zijn. Helaas worde

AdvertisementStock kasten verwijst naar een prefab, de fabriek gebouwd kasten. Deze kasten komen in grote maten voor een snelle installatie. De kasten zijn een goede keuze voor veel huiseigenaren omdat ze zijn ontworpen nog low-cost duurzaam te zijn. Helaas worden aanpassingsopties vaak beperkt voor de voorraad kasten. Een manier om saaie voorraad kasten passen is met een verse laag verf. Met de juiste schilderij kennis en instrumenten, uw voorraad kasten kleur mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat je nodig hebt

Liquid deglosser

Vod

schroevedraaier

plastic platen

schilderstape

Synthetische haren penseel

2 middelgrote-nap rollen

Natural-varkenshaar penseel

Veeg de voorraad kasten met vloeibare deglosser en een doek. De kasten zijn voorbewerkt met een gladde buitenkant, en dit glanzende coating niet verf gemakkelijk te accepteren. Niet zand een voorraad kast buitenkant, zoals velen zijn voorzien van dun fineer die gemakkelijk kunnen worden beschadigd. Liquid deglosser moet alles wat je nodig hebt om de oppervlakte matte genoeg voor de dekking verf te maken.

Verwijder de kast hardware, waaronder de scharnieren. De meeste geprefabriceerde kasten hardware is verwijderbaar met een schroevendraaier.

Plaats losse deuren en laden op een plastic zeil voor eenvoudiger schilderij.

Plak schilderstape aan oppervlakken en werkbladen muur in het geval van verdwaalde penseelstreken.

Solliciteer general-purpose primer aan de kasten, deuren en laden. Gebruik een synthetische haren penseel voor meer nauwkeurige controle rond de randen, en gebruik een medium-dutje roller voor een grotere kasten oppervlakken. Wacht tot de primer te drogen alvorens verder te gaan. Enkele algemene doeleinden primers nemen tot 12 uur te drogen, zodat je moet de container primer voor aanbevolen droogtijden van de fabrikant raadplegen.

Verf de kasten, deuren en laden, met behulp van high-gloss olie-base verf. Glanzende finish zijn gemakkelijker te schoon voor keuken en badkamer ruimtes te houden, een zeer belangrijke functie. Gebruik een natuurlijke haren penseel voor kleine ruimtes en een nieuw medium-nap rol op de belangrijkste vlakten.

Breng een tweede laag verf zodra de eerste laag droogt, meestal in twee tot drie uur.

Verwijder de tape van de schilder, plaats de hardware en de laden opnieuw installeren nadat de tweede laag droog is voor ten minste 24 uur.

Hints

Werk in een goed geventileerde ruimte bij het schilderen.

Share This Post