Index / Huis / Hoe te schilderen met Plafond Texture Meng

Share This Post

Huis

Hoe te schilderen met Plafond Texture Meng

Het is geen geheim dat de meeste doe-het-zelvers graag om tijd te besparen door het overslaan of een combinatie van stappen. Als het gaat om het schilderen, dit meestal onverstandig. Er zijn echter bepaalde situaties die u toelaten om een ​​hoek of t

AdvertisementHet is geen geheim dat de meeste doe-het-zelvers graag om tijd te besparen door het overslaan of een combinatie van stappen. Als het gaat om het schilderen, dit meestal onverstandig. Er zijn echter bepaalde situaties die u toelaten om een ​​hoek of twee te snijden. Het mengen van verf met een plafond textuur kan u helpen bij twee of zelfs drie stappen combineren tot één. Echter, het mengen van de twee materialen is niet zo eenvoudig als ze samen te roeren met een eenvoudige houten roerstokje. Indien u wilt verf met plafond textuur te mengen, moet u de juiste stappen te volgen of u waarschijnlijk om te eindigen met inconsistent verdeling resulteert in een onaantrekkelijk, ongelijke uitziende afwerking bent.

Wat je nodig hebt

  • Boormachine

    Spade handvat mengen peddel met een 20 tot 30-inch as

    5-liter emmer

Giet de verf in de vijf-liter emmer. Vullen niet meer dan twee derde capaciteit.

Bevestig de spade handle mengen peddel om de boormachine.

Steek de boor in als u niet beschikt over de batterij.

Voeg de plafondtextuur om de verf in de vijf gallon emmer.

Plaats de mengstaaf halverwege in het plafond textuur en verf. Begin de boor op een lage stand.

Verhoging van de macht van de boor van lage tot medium, en vervolgens tot hoog.

Hef de boor een inch als het draait, laat het dan een inch. Herhaal deze actie voor ongeveer vijf minuten.

Herhaal stap vijf, zes en zeven, tot het plafond textuur gelijkmatig lijkt verdeeld binnen de verf.

Hints

Spade hanteren mengen peddels zijn over het algemeen het meest geschikt voor plafond textuur mengen met verf. Echter, kunt u de meeste zo lang als het heeft een 20 tot 30-inch as gebruiken willekeurige meng- peddel.

Verwijder nooit het mengen peddel uit de verf en het plafond textuur zonder het afsluiten van de stroom eerste. Anders zult u ploetert in alle richtingen. Dit is zeer belangrijk om in gedachten te houden als een draaiende mengen peddel kan gooien schilderen zo ver als 20 voet. U zult besteden veel tijd en geld opruimen verf als je niet van deze waarschuwing.

Share This Post