Index / Huis / Hoe te schilderen een Tie Dye Room

Share This Post

Huis

Hoe te schilderen een Tie Dye Room

Een kenmerkende stijl van de jaren 1960, tie-dye ontwerpen trekken T-shirts, kunstwerken en andere items met een kleurrijke retro uitstraling. Het is mogelijk dat dezelfde artistieke gevoel te vertalen naar uw interieur. Door het gebruik van een drie

Advertisement

Een kenmerkende stijl van de jaren 1960, tie-dye ontwerpen trekken T-shirts, kunstwerken en andere items met een kleurrijke retro uitstraling. Het is mogelijk dat dezelfde artistieke gevoel te vertalen naar uw interieur. Door het gebruik van een drie-kleur schilderen methode en een aantal oude vodden, zult u in staat om uw muren volledig te bedekken met tie-dye flair.

Wat je nodig hebt

3 kleuren van lakverf, eierschaal afwerking (u kunt ervoor kiezen om een ​​halfglans toe te voegen aan een van de kleuren)

Latex handschoenen

schilderen trays

Spons (optioneel)

Drop doeken

Beschermend gezichtsmasker

Oude vodden of doeken

Rubberen banden

Stap 1

Verf je kamer met de primaire kleur in uw tie-dye patroon. Bijvoorbeeld, als je tie-dye omvat wit, groen en blauw, is het het beste om de kamer witte verf en doe de faux tie-dye in groen en blauw. Laat 24 uur voor de kamer om volledig droog.

Stap 2

Draai je doeken of lappen in de lengte. Zet de gedraaide stof met elastiekjes aan elk uiteinde. Zorg ervoor dat de banden worden stevig bevestigd aan de rollen te houden openen eenmaal in de verf gestoken. Het beste is om twee verschillende lengtes doek te gebruiken om een ​​volledige dekking op elke laag te voorkomen. Zo kunt u een 8-inch-lange doek voor uw tweede kleur en een 4-inch-lange doek voor je derde kleur te gebruiken.

Stap 3

Meng een van uw secundaire verf, en giet het in de verf lade. Voldoende daling van de doeken in het geval van een lekkage tijdens het aanbrengen van verf.

stap 4

Dompel een opgerolde doek in de verf lade. Retwist het doek, en laat de overtollige verf te druppelen in de lade voordat u rechtstreeks van toepassing zijn op de muren.

stap 5

Rol uw twisted stof licht in een opwaartse en zijwaartse beweging. De wendingen in uw stof zal een tie-dye effect te creëren. Het is belangrijk dat de wand niet verzadigen zodat de basiskleur toont door. Bedek je hele kamer met de secundaire kleur. U kunt ervoor kiezen de muur een hoofdstuk worden tegelijk, bijvoorbeeld die een 4-by-4-voetenruimte. Echter, loopt u het risico van het hebben van ongelijke droge lijnen door de muur lopen. Sta deze laag ongeveer 24 uur drogen voorafgaand aan toevoeging van het laatste verflaag.

stap 6

Mix je derde kleur, en giet het in een verf lade. Rol een nieuw stuk van gedraaide stof in de derde kleur. Onderzoek uw muren terwijl u werkt, en verwijder overtollige verf met uw spons.

stap 7

Giet uw basiskleur verf in een aparte lade verf en dompel een ongebruikte spons erin. Laat de overtollige verf te druppelen in de lade. Je hoeft niet te wachten tot de derde laag volledig droog is. Licht spons de kleur op de wanden in een willekeurig patroon op de basiskleur gehele ontwerp markeren. U kunt ervoor kiezen om uit te knippen uw spons in een bepaalde vorm, zoals een bloem of een ring, en toe te passen als een motief in een willekeurig patroon in de ruimte aan de basiskleur te markeren. Laat je kamer om te drogen gedurende ongeveer 24 uur.

Hints

  • Het beste is om deze techniek te proberen op een stuk schroot gipsplaten en zie je tie-dye patroon voorafgaand aan het werken aan de muren.

    Kijk door tie-dye behang monsters en het verzamelen van kleuren en ideeën voor het aanbrengen.

Share This Post