Index / wettelijk / Hoe te schikkingsbedragen Bereken

Share This Post

wettelijk

Hoe te schikkingsbedragen Bereken

Persoonlijk letsel nederzettingen zijn nogal moeilijk om te onderhandelen, omdat verzekeringsmaatschappijen zijn for-profit bedrijven die hun best doen om de uitgaven te verminderen. Dus de hoeveelheid van een verzekeringsmaatschappij de eerste aanbo

AdvertisementPersoonlijk letsel nederzettingen zijn nogal moeilijk om te onderhandelen, omdat verzekeringsmaatschappijen zijn for-profit bedrijven die hun best doen om de uitgaven te verminderen. Dus de hoeveelheid van een verzekeringsmaatschappij de eerste aanbod is waarschijnlijk aanzienlijk minder dan het bedrag dat zij geloven dat uw claim is de moeite waard. Daarom is het belangrijk om een ​​aantal van de basis van hoe een persoonlijk letsel schikking berekenen begrijpen.

Wat je nodig hebt

Documentatie van de verwondingen en handicaps

Documentatie van de kosten

Medische gegevens

Bereken uw medische kosten die kunnen worden ondersteund door documentatie. Deze omvatten arts rekeningen, vervoer naar klinieken en ziekenhuizen - onder meer door de ambulance - recept en niet-receptplichtige geneesmiddelen, en andere kosten.

Bereken uw verwachte toekomstige medische kosten, indien van toepassing. Uw zorgverzekeraar dienstverlener moet in staat zijn om u te helpen met dit.

Bereken uw indirecte schade, zoals het verloren loon en kinderopvang. Indirecte schade omvatten alle tastbare, meetbare verliezen die niet zou hebben plaatsgevonden, maar voor de schade.

Een lijst van uw algemene schade. Dit omvat verlies van een promotie of van een hele carrière, het verlies van het vermogen om dag-tot-dag taken als gevolg van arbeidsongeschiktheid uit te voeren, verlies van het vermogen om seks te hebben - bekend als "het verlies van consortium" - en fysieke en mentale pijn en lijden. Als algemene regel, verliezen die immateriële of moeilijk te kwantificeren, worden geclassificeerd als algemene schade zijn.

Voeg samen uw schadevergoeding van stap 1 tot 3. Deze zijn uw "speciale schade." Sinds jury's hebben de neiging toe te kennen algemene schade die gelijk is aan 100 procent tot 300 procent van de speciale schade, berekent het bedrag van uw algemene schade binnen dit bereik, afhankelijk van hoe ernstig deze schade zijn. Als uw algemene schade leiden dat u bepaalde problemen, kunt u dit cijfer naar boven aan te passen om zo veel als 500 procent van de speciale schade.

Voeg samen uw speciale en algemene schade om te komen met een voorlopig bedrag nederzetting.

Kijk op de website van uw lokale county court recente toekenning van schadevergoeding voor letsel vergelijkbaar met uw eigen te vinden. Dit geeft je een idee te geven als uw berekening realistisch is of niet. Pas uw berekening omhoog of omlaag als dat nodig is.

Hints

Veel letselschade advocaten zal je niet nodig om hen te betalen niets, tenzij ze het geval is, in welk geval zij 30-40 procent van je nederzetting verzamelen winnen.

Probeer nooit om te onderhandelen over een groot persoonlijk letsel nederzetting zonder de hulp van een ervaren letselschadeadvocaat.

Share This Post