Index / Tuin / Hoe te schikken Sunflowers

Share This Post

Tuin

Hoe te schikken Sunflowers

Nazomer en vroege herfst brengen een parade van zonnebloemen in werven van mensen, maar ook bij bloemisten en tuincentra. Het grote ding over het gebruik ervan in een opstelling is dat ze komen in zoveel kleuren. We zijn allemaal gewend aan de gouden

AdvertisementNazomer en vroege herfst brengen een parade van zonnebloemen in werven van mensen, maar ook bij bloemisten en tuincentra. Het grote ding over het gebruik ervan in een opstelling is dat ze komen in zoveel kleuren. We zijn allemaal gewend aan de gouden zonnebloemen met diep bruine centra, die mooi zijn. Echter, sommige variëteiten van zonnebloemen zijn paars en bordeauxrood, en anderen zijn een mix van kleuren.

Wat je nodig hebt

  • 3 grote zonnebloemen 5-7 kleinere zonnebloemen Vase Floral conserveringsmiddel Florist knikkers Schaar

Begin met een hoge vaas en het gebruik van de lange stengels van uw zonnebloemen om een ​​statig bloemstuk te maken.

Plaats de bloemen in een bak met water. U zult drie grote zonnebloemen met lange stengels, en twaalf kleinere zonnebloemen nodig hebt in een andere kleur patroon dan de grote.

Vul de vaas voor 3/4 met bloemist knikkers om de inrichting op zijn plaats te houden. Als u een duidelijke vaas kiezen, gebruiken amberkleurige knikkers. Voeg bloemen conserveermiddel en water naar de top van het marmer en meng goed.

Snijd drie grote zonnebloemen onder water, in een hoek. Hierdoor kan de bloemen te hydrateren, zodat ze blijven langer vers. Snijd een grote zonnebloem 9 inches langer dan de vaas, en de andere twee 8 inch langer dan de vaas. Verwijder alle bladeren die lager is dan de rand van de vaas zijn.

Plaats de hogere zonnebloem in het midden van de vaas, naar voren. Plaats een van de kortere, grote zonnebloemen links en de andere rechts van het midden bloem. Gezicht hen iets naar de kant.

Snijd 5-7 kleinere zonnebloemen onder water, in een hoek. Snijd de bloemen op verschillende lengtes, tussen de 4 en 5 inches groter dan de vaas. Verwijder alle bladeren die onder de rand van de vaas vallen.

Regelen hoe kleiner zonnebloemen rond de onderkant van de grotere. Ze moeten iets hangen boven de vaas rand op sommige plaatsen. Voeg meer water, indien nodig.

Hints

Neem een ​​bak met water mee als u de zonnebloemen clip uit uw tuin, of kopen ze. Zonnebloemen drink veel water en zal snel verwelken zonder. Maak een zelfgemaakte bloemen conserveringsmiddel met een mengsel van 1 kopje warm water, 1 theel. bleekmiddel, 1 theel. suiker en 2 theelepels. 7-Up.

Share This Post