Index / Tuin / Hoe te schatten Soda Stralen

Share This Post

Tuin

Hoe te schatten Soda Stralen

De tijd eist zijn tol op de blootgestelde oppervlakken, waardoor smerig en vies wat eens schoon, helder en duidelijk. Wanneer het Vrijheidsbeeld begon tekenen van leeftijd, ingenieurs toegepast een techniek die bekend staat als soda explosieven om he

Advertisement

De tijd eist zijn tol op de blootgestelde oppervlakken, waardoor smerig en vies wat eens schoon, helder en duidelijk. Wanneer het Vrijheidsbeeld begon tekenen van leeftijd, ingenieurs toegepast een techniek die bekend staat als soda explosieven om het schoon te maken. Een vaste-bicarbonaat of soda wordt uitgeworpen onder hoge druk tegen een oppervlak om de verontreinigingen te verwijderen. In tegenstelling tot zand, bicarbonaat of soda zal het oppervlak eronder beschadigen. U kunt de kosten van soda stralen te schatten door het berekenen van de tijd die gemoeid, oppervlakte en de moeilijkheidsgraad van de baan.

Bepaal het oppervlak worden gestraald. Een relatief beperkt gebied, zoals een auto lichaam, zal, uiteraard, kost minder frisdrank blast dan een grote uitgestrektheid, zoals de gevel van een gebouw met meerdere verdiepingen.

Berekenen hoeveel het gaat kosten om de apparatuur te huren, als je niet al in het bezit is. Voor de meeste banen, krijg je een soda blaster met een compressor van ten minste 185 kubieke voet per minuut en 150 pond per vierkante inch nodig.

Bereken de clean-up kosten. U moet ontdoen van de resterende bicarbonaat-of-soda. Een van de voordelen van soda stralen is dat het materiaal in water oplosbaar is, waardoor het gemakkelijk weg te wassen, maar je nodig hebt om de kosten van het watergebruik te berekenen.

Factor in overblijvende lasten, zoals de kosten van beschermende kleding. Je moet een gezichtsmasker en beschermende handschoenen en een veiligheidsbril terwijl soda stralen dragen.

Share This Post