Index / Tuin / Hoe te Rupsen in de Tuin Kill

Share This Post

Tuin

Hoe te Rupsen in de Tuin Kill

Rupsen, die onontwikkelde motten en vlinders, zijn heersen plagen in groente-en bloementuinen. Hoewel rupsen uiteindelijk uitgroeien tot vlinders, welke planten bestuiven, deze kruipende insecten smak gaten in planten bloesems, bladeren, zaailingen e

AdvertisementRupsen, die onontwikkelde motten en vlinders, zijn heersen plagen in groente-en bloementuinen. Hoewel rupsen uiteindelijk uitgroeien tot vlinders, welke planten bestuiven, deze kruipende insecten smak gaten in planten bloesems, bladeren, zaailingen en knoppen. Grote rups populatie kan zelfs doden of ernstig belemmeren jonge planten. Rupsen vooral voorstander groene planten, zoals platte peterselie, sla en venkel. Terwijl vogels bieden een aantal biologische controle over de rups bevolking, ernstige rups besmettingen verder moeten worden, meer extreme, controle methoden om het ongedierte te doden en de bescherming van planten.

Wat je nodig hebt

 • Veiligheidsbril

  tuinhandschoenen

  Tshirt met lange mouwen

  Lange broek

  Mengen stok

  Gedistilleerd water

  2 theel. Bacillus thuringiensis

  Emmer

  Garden pompverstuiver

Bereid je voor om Bacillus thuringiensis, een milieuvriendelijke bacteriële bestrijdingsmiddel toe te passen, door het aantrekken van veiligheid vistuig dat de blootstelling minimaliseert. Draag een veiligheidsbril, tuinhandschoenen, een shirt met lange mouwen en broek. Beschermende kleding is niet vereist, maar het wordt aanbevolen.

Meng 1 liter gedestilleerd water met 2 theelepels. Bacillus thuringiensis in emmer. Volg de aanwijzingen van de specifieke product precies. Bacillus thuringiensis is beschikbaar via verschillende vercommercialiseerd productmerken.

Giet de Bacillus thuringiensis oplossing in een schone tuin pomp sproeier. De verspreiding van de oplossing royaal op de kleine rupsen vlak nadat ze beginnen met het uitkomen van hun eieren. Bacillus thuringiensis is ineffectief poppen, eieren en volwassen rupsen. Breng de pesticide oplossing wanneer het zonlicht niet direct naar beneden op de rups aangetaste planten werpt.

Wacht 72 uur voor de Bacillus thuringiensis oplossing voor de rupsen beïnvloeden. Hoewel de rupsen in het algemeen stoppen met het voeden van de planten binnen 20 minuten van de consumptie van Bacillus thuringiensis, nemen ze soms 48 tot 72 uur om te sterven. Consumptie van Bacillus thuringiensis veroorzaakt rupsen sterven van bacteriële infectie, toxemia, predatie of verhongering.

Brouwen een frisse mix van Bacillus thuringiensis en water als u een pas uitgekomen rupsen in de tuin te ontdekken. Opnieuw de verse Bacillus thuringiensis oplossing voor de rupsen binnen 24 uur van de vorige oplossing toepassing.

Hints

Laat Trichogramma wespen in de tuin om de controle rupsen te helpen. Trichogramma wespen verbruiken meer dan 200 rups soorten.

Lees het etiket van de pesticide om Bacillus thuringiensis garanderen veilig is om toe te passen op de aangetaste kwekersrecht.

Chloor in gewoon leidingwater vernietigt de bacteriën in Bacillus thuringiensis, waardoor het bestrijdingsmiddel niet effectief.

Share This Post