Index / Eten drinken / Hoe te Rozijnen Plump in de magnetron

Share This Post

Eten drinken

Hoe te Rozijnen Plump in de magnetron

De diepe paars of gouden rozijnen krijg je in een doos in de supermarkt kan hard en taai geworden in een korte tijd. Als u besluit om mollige-up van uw rozijnen om hun aroma te verbeteren en hun sappigheid, het is makkelijk om dat te doen met behulp

AdvertisementDe diepe paars of gouden rozijnen krijg je in een doos in de supermarkt kan hard en taai geworden in een korte tijd. Als u besluit om mollige-up van uw rozijnen om hun aroma te verbeteren en hun sappigheid, het is makkelijk om dat te doen met behulp van de magnetron. Bakkers routinematig mollige de rozijnen alvorens ze toe te voegen aan een recept, zoals warme broodjes kruis, maar sommige mensen denken rozijnen gewoon smaak beter nadat ze zijn smolt.

Wat je nodig hebt

2 theel. water, sinaasappelsap of appelsap

1 theel. honing

1 kop gedroogde paars of gouden rozijnen

Magnetron-safe kom

Plasticfolie

Doe de rozijnen in een magnetron-safe kom.Giet het water, sinaasappelsap of appelsap over de rozijnen.Sprenkel een kleine hoeveelheid honing over de rozijnen toe en roer goed tot de honing wordt gelijkmatig gemengd overal te waarborgen.

Dek de kom af met behulp van plastic folie. Zet een paar kleine spleten in de plastic verpakking voor ventilatie.

Magnetron de rozijnen gedurende 30 tot 45 seconden op de hoogste stand. Verwijderen uit de magnetron en laat de schaal staan, waardoor de plastic verpakking op de schaal van 1 tot 2 minuten.

Hints

Voor een variatie op de voorbereiding van rozijnen voor het bakken, steile ze in boter en rum of bourbon gedurende 1 minuut in de magnetron.

Share This Post