Index / Huis / Hoe te Rotsen voor Landscaping Cut

Share This Post

Huis

Hoe te Rotsen voor Landscaping Cut

De mogelijkheid om rotsen te snijden kan veelzijdigheid toe te voegen aan uw landschap keuzes. Cutting rotsen geeft u de keuze tussen een stijve rechte lijn verschijnen bij de grens of een meer natuurlijke gebroken look. Voor veelkleurige rotsen, het

Advertisement

De mogelijkheid om rotsen te snijden kan veelzijdigheid toe te voegen aan uw landschap keuzes. Cutting rotsen geeft u de keuze tussen een stijve rechte lijn verschijnen bij de grens of een meer natuurlijke gebroken look. Voor veelkleurige rotsen, het plaatsen van een bepaalde rots waar u wilt dat het kan helpen bij het verkrijgen van het kleurenschema dat u wilt. Het komt echt goed van pas bij het maken van rots stappen en muren. Recht of gebogen muren zijn gemakkelijker gemaakt wanneer u rotsen kunt knippen.

Wat je nodig hebt

  • Veiligheidsbril

    Stofmasker gasmasker

    Zaag met metselwerk mes

    Mason club hammer

    Palling hamer

Pas uw gasmasker en beschermende brillen voor een goede pasvorm en bescherming. Rotsen snijden met een zaag ontstaat veel stof.

Bepaal welke wijze het graan wordt uitgevoerd in je rock stuk. Het graan is de lijnen die in de rots worden weergegeven. Maak twee test-sneden op een rots om het vermogen van uw zaag en mes en de reactie van uw specifieke type gesteente te controleren. Maak een snede tegen de stroom in en een andere met het graan. Het kan makkelijker tegen de korrel te snijden dan met de nerf zijn. Trillingen kunnen ertoe leiden dat sommige rotsen naar elkaar vallen voortijdig bij het snijden met het graan. Veel rotsen kan worden gesneden met een standaard cirkelzaag en een gemetselde mes. De aard van de rots zal het gemak van de operatie te bepalen. Bijvoorbeeld kalksteen is zachter en delen gemakkelijker dan graniet.

Stoppen met snijden voordat het mes gaat helemaal door de rots. Afhankelijk van de dikte van de rots, de meeste stenen worden gesneden minder dan 1 inch diep en vervolgens afgetapt aan de achterzijde om ze te breken de rest van de weg. Gebruik de hamer aan te boren langs de achterzijde van de snede totdat de rots uit elkaar breekt. In wezen u het beëindigen van de snede met de hamer. De rots zal breken in lijn met de zaagsnede grootste deel van de tijd. Als de pauze de zaagsnede niet volgt, maakt de snede dieper en probeer het opnieuw.

Gebruik een hamer om elke ongelijke delen van de rots chip weg. Sommige rotsen kan geheel worden gesneden met de hamer. Hit de rots langs de lijn waar u het wilt breken. Doorgaan tikken alsof je een lijn met de hamer werden tekenen. Nadat je een paar rotsen gebroken hebben, krijg je een gevoel te krijgen voor het breken kenmerken van het specifieke type rots dat u snijden.

Hints

Gebruik een hamer om de locatie van de breuk te controleren door te tikken langs de route waar u de pauze optreden. Met vallen en opstaan ​​kunt u de resultaten te verbeteren. Elk type rots heeft specifieke kenmerken voor het snijden en breken. Grote rotsen kan nodig zijn speciale zagen en messen om de klus te klaren.

Neem altijd voorzorgsmaatregelen en draag de juiste veiligheidsuitrusting tijdens het bedienen van machines of het gebruik van handgereedschap. Neem extra voorzorgsmaatregelen met je ogen en longen vliegen rots stukken en stof.

Share This Post