Index / Huis / Hoe te Rijg Blinds

Share This Post

Huis

Hoe te Rijg Blinds

Jaloezieën gebruiken twee snaren bevestigd aan een-cam aangedreven sluitmechanisme in het hoofd spoor naar de op- en neergaande beweging te werken. Mettertijd kan de string verzwakken en uiteindelijk breken. Veel mensen gooien de blinds weg, maar u k

AdvertisementJaloezieën gebruiken twee snaren bevestigd aan een-cam aangedreven sluitmechanisme in het hoofd spoor naar de op- en neergaande beweging te werken. Mettertijd kan de string verzwakken en uiteindelijk breken. Veel mensen gooien de blinds weg, maar u kunt een paar dollar te besteden aan nieuwe string en reparatie van de blind. Dit bespaart u geld

Wat je nodig hebt

  • schroevedraaier

    Draad

    Schaar

    blind gewicht

    blind volant

Haal uw blind uit het raam, met behulp van een schroevendraaier en leg deze op een schone tafel. Stapelen elke lamel tegen de bovenbalk van de jaloezie. Plaats de onderlat tegen de laatste lamel.

Snijd twee touwtjes tweemaal de lengte van het scherm, met een schaar. Bijvoorbeeld, als uw blinds uit te breiden 70 inches, snijd twee stukken touw 140 inches lang.

Rijg een van de snaren door de gaten aan de linkerkant van de onderste rail en latten en vervolgens door het hoofd rail. Rijg het andere koord door de onderlat en rechterzijde van de lamellen en vervolgens door het gat in het hoofd rail. Reactie 5 inches van elke snaar uitsteken vanaf de onderkant van de onderrail.

Loop de koord rond de onderlat en een knoop. Doe dit met beide strings.

Verleng de string uitsteekt vanaf de linkerzijde van de jaloezie naar het vergrendelmechanisme aan de rechterkant van het scherm. Til op de bovenste koperen nok en schuif het touwtje tussen de onderste en bovenste nokken. Rijg het koord door het gat gelegen naast de nok.

Verleng de string uitsteekt vanaf de rechterkant van het scherm naar het vergrendelmechanisme aan de linkerzijde van de jaloezie. Schuif de draad tussen de onderste en bovenste koperen nokken en strek de draad terug over de blinden en naar beneden in hetzelfde gat de eerste snaar geplaatst.

Monteer de blinde terug in het venster.

Pak een string met je linkerhand en en een string met je rechterhand. Trek aan beide strings totdat u de blind te tillen. Als de blinde niet recht omhoog te trekken, trek aan de ene snaar totdat het doet. Met de blinde recht, snijd de snaren van gelijke lengte.

Schuif het gewicht en de koof op beide strijkers en vervolgens stevig aan de uiteinden van de snaren in een niet. Schuif de koof naar beneden over de knoop.

Share This Post