Index / tech / Hoe te rijden C uitschakelen in Regedit

Share This Post

tech

Hoe te rijden C uitschakelen in Regedit

Het uitschakelen van de C-schijf via het register kunt u de schijf en beperken de toegang te verbergen. Zodra de C-schijf is uitgeschakeld, kunnen documenten niet worden opgeslagen, bekeken of geopend op de C-schijf. De C-schijf wordt normaal verborg

AdvertisementHet uitschakelen van de C-schijf via het register kunt u de schijf en beperken de toegang te verbergen. Zodra de C-schijf is uitgeschakeld, kunnen documenten niet worden opgeslagen, bekeken of geopend op de C-schijf. De C-schijf wordt normaal verborgen en uitgeschakeld voor computers in een netwerk (zoals de bibliotheek computers of op school computers), die een afzonderlijke aandrijving voor gebruikers om het werk op te slaan. U kunt het programma Regedit te gebruiken op uw computer om de C-schijf voor Windows 98 besturingssystemen en hoger te schakelen.

Kies in het menu "Start" en klik op "Run" aan de linkerzijde van het menu. Typ "regedit" in het veld "Open" en druk op "Enter." In Windows Vista en later, typ "regedit" in het menu Start zoekvak en druk op "Enter." De Register-editor wordt geopend.

Uit te breiden "HKEY_CURRENT_USER" door te klikken op het plusteken naast de map om alle mappen en registersleutels te bekijken. Vouw de map "Software", vouwt u de "Microsoft" map, vouwt u de "Windows" map, de "Current Version" map uit te breiden en de map "Policies" uit te breiden. Selecteer de "Explorer" map.

U kunt ook het tabblad "Edit" in de Register-editor en selecteer "Zoeken" om de sleutel te vinden door het intikken van "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer" in de "Wat zoeken" veld.

Zoek de "NoDrives" registersleutel. Als er een belangrijke titel "NoDrives", kunt u gaan naar stap 4. Zo niet, klik met de rechtermuisknop aan de rechterkant van het venster Register-editor in een lege ruimte en hoogtepunt "Nieuw." Selecteer "DWORD-waarde" uit het drop-down lijst. Delete "Nieuwe waarde # 1" in het veld naam en type in "NoDrives".

Klik met de rechtermuisknop op "NoDrives" en selecteer "Wijzigen." Typ in het hexadecimale getal voor de C-schijf in het veld "Waarde gegevens". Voor de C-schijf zal dit 4. Als u meerdere schijven moet u de hexadecimale getallen bij elkaar en het type toe te voegen in dat nummer (zie bronnen) te verbergen.

Sluit de Register-editor en start de computer opnieuw op te starten. Uw C-schijf is nu verborgen en gehandicapten.

Hints

Om de toegang tot de C-schijf in te schakelen, opent u de Register-editor weer en zoek de "NoDrive" registersleutel. Verwijder deze registersleutel en de C-schijf weer zichtbaar zijn.

Share This Post