Index / Bedrijf / Hoe te Retail Stores reinigen

Share This Post

Bedrijf

Hoe te Retail Stores reinigen

Klantenservice is een zeer belangrijk aspect van winkels. Het houden van uw winkel schoon en uitnodigend aan klanten is een onderdeel van het verstrekken van kwaliteit van de klantenservice. Overwegende dat een vuile winkel kunnen klanten af ​​en heb

Advertisement

Klantenservice is een zeer belangrijk aspect van winkels. Het houden van uw winkel schoon en uitnodigend aan klanten is een onderdeel van het verstrekken van kwaliteit van de klantenservice. Overwegende dat een vuile winkel kunnen klanten af ​​en hebben ze het hoofd naar een concurrent, een schone winkel biedt een gevoel van comfort en het vertrouwen in uw producten en uw winkel. Leer de noodzakelijke taken voor de reiniging en de beste manier om ze te voltooien om uw klanten tevreden te houden.

Wat je nodig hebt

Dustmop

stoffer

Dweilemmer

Dweilen

Buffer

antibacteriële reiniger

Kleding

Spons

rakel

papieren handdoeken

Rolling afvalbak

prullenbak liners

Wegwerphandschoenen

Toiletreiniger

Toiletborstel

Odor eliminator

Buffer reinigingsspray

buffer pad

Organiseer items die niet op hun plaats. Maak een systeem voor het rendement, zodat, als een klant een item terugkeert, zal het te maken terug naar zijn rechtmatige plaats die dezelfde dag. Verplaats producten naar de plaats waar ze horen als ze niet op hun plaats.

Voeg antibacteriële reiniger een doek. Veeg vaste oppervlakken, planken en kassa lijnen of tafelbladen.

Spray glazenwasser op de binnen- en buitenkant van de ruit. Een spons om de spray schrobben van boven naar beneden. Veeg je spons met een papieren handdoek in tussen sprays. Zuigmond het raam. Als het maakt te veel lawaai, voeg meer sprayreiniger of zeep aan de stofzuiger. Reinig het raamkozijn rond de ruit met een spons.

Schuif een grote verrijdbare vuilnisbak om elk gebied waar u vuilnisbakken in de winkel. Haal de vuilniszak voor elke prullenbak. Knoop de zak en gooi het in de vuilnisbak. Voeg een nieuwe vuilniszak aan elkaar kan. Een knoop aan het uiteinde van de zak, zodat wanneer een klant of gebruiker in daalt iets, de zak niet in de prullenbak vallen. Bind de grote zak in je rollende vuilnisbak en gooi het in de vuilnisbak.

Gebruik een dweil om de vloeren vegen. Plaats de mop op de grond op een 45 graden en beginnen bij het begin van een gangpad. Duw de dweil tot het einde van het gangpad. Pak de stof mop en schud het zo het puin is verwijderd. Herhaal dit proces voor elk ander gangpad. Combineer de stapels puin bij elkaar, en pak deze met een stoffer. Gooi het puin in een prullenbak.

Maak de toiletten. Trek wegwerphandschoenen. Veeg alle wastafels en harde oppervlakken met een antibacterieel middel. Vervang de gebruikte benodigdheden zoals zeep, toiletpapier en papieren handdoeken. Strooi een badkamer reiniger in elke commode en opweg naar beneden de zijkanten, de stoel en de binnenkant van de toiletpot. Gebruik een toiletborstel aan de binnenkant van de kom, en zorg ervoor dat moeilijk te verwijderen vlekken schrobben. Spoelen van de toiletten. Voeg een gekleurde schoner in de kom. Laat een geur in elk toilet met behulp van een spray of een automatische geur eliminator. Verwijder uw handschoenen en gooi ze weg.

Vul een mop emmer met een gelijke oplossing van de vloer schoner en water. Plaats uw mop in de emmer en wring het uit. Beslis of de hele vloer moet worden schoongemaakt of als u alleen de plekken die je in acht nemen dweilen. Beweeg de mop heen en weer over het gebied dat u het reinigen totdat u een glans ziet of dat je een plek hebt verwijderd.

Spray polijsten vloerreiniger rechtstreeks op de vloer. Zet de machine aan. Duwen en trekken de buffer heen en weer over het gebied waar u gespoten totdat de vloer glanzend wordt. Herhaal dit proces voor de rest van de vloer, het verplaatsen van de 10-voet secties totdat u het hele gebied schoongemaakt.

Hints

Vraag uw medewerkers kleine delen van de winkel schoonmaken gedurende de dag om de hoeveelheid tijd die nodig is om de winkel te reinigen na uren verminderen.

Laat de buffer niet blijven op dezelfde locatie of toe te passen druk wanneer polijsten of u kunt uw vloer beschadigen.

Share This Post