Index / Huis / Hoe te restring horizontale jaloezieën

Share This Post

Huis

Hoe te restring horizontale jaloezieën

Hoewel blinds niet de duurste vaste waarde in uw huis kan zijn, is de kans groot dat uw frustratie zal stijgen bij het vooruitzicht van het hebben om te investeren in nieuwe wanneer je oude niet goed werkt. Voordat u trek naar de lokale hardware wink

AdvertisementHoewel blinds niet de duurste vaste waarde in uw huis kan zijn, is de kans groot dat uw frustratie zal stijgen bij het vooruitzicht van het hebben om te investeren in nieuwe wanneer je oude niet goed werkt. Voordat u trek naar de lokale hardware winkel voor een nieuwe horizontale blind, probeer restringing uw oude een beetje kleingeld sparen voor iets wat je echt nodig hebben en willen.

Wat je nodig hebt

  • Meetlint

    Vervanging blind cord

    schaar

    Lichter

Afmetingen

Inspecteer de snoeren zodat de ladderkoorden, de koorden die een soort doos vormen en houd de lamellen plaats, zijn niet gebroken. Als ze intact, kunt u doorgaan met restringing de blinds.

Meet de hoogte van uw raam of blind en voeg een extra 12 inch aan de meting.

Meet de breedte raam en voeg een extra 12 inch aan de meting.

Meet de lengte van de bovenkant van de blinde naar de plaats waar u wilt dat het snoer kwast om te rusten als je een koord te trekken.

Totaal De metingen en voeg een extra 3 voet aan de algemene meting van de lengte van het snoer je nodig hebt. Snijd de juiste lengte van de nieuwe kabel.

restringing

Trek aan het koord, zodat de lamellen zijn strak tegen elkaar en tegen de kop van het blind is.

Verwijder de blinde uit het raam.

Verwijder de pluggen die onder de onderlat.

Trek het koord eind met 3 tot 4 inch, en snijd het koord boven de knoop.

Houd de einden van het oude touw en het nieuwe touw elkaar zodat ze net raken en smelten stukjes samen door met een aansteker de uiteinden, in wezen samen te lijmen met de warmte van de aansteker. Wees voorzichtig in deze stap om een ​​brand te voorkomen.

Brei de afgedichte uiteinden aan elkaar tussen duim en wijsvinger om een ​​soepele overgang die gemakkelijk draden door de blinde te creëren.

Trek de kwast aan het snoer sluis kant voorzichtig naar links en deze motie zal de nieuwe kabel te trekken door de gaten, restringing de blinds.

Leg een knoop in de uiteinden van de onderlat wanneer uw snoer de juiste lengte bereikt en snijd de overtollige kabel onder de knoop, zorg ervoor dat u niet de knoop snip met uw schaar. Vervang de pluggen.

Vervang de kwast en herhaal het proces voor eventuele extra snoeren. Vergeet niet om de vervanging koorden de lengte van uw oorspronkelijke meting te snijden.

Breng de blinde terug in de hardware beugels, vergrendelen op zijn plaats en het snoer om de blinds te verlagen vrij te geven.

Hints

Als frustratie krijgt de betere van u, en u niet in staat om de blinds efficiënt restring zijn, contact op met uw lokale hardware winkel of home-verbetering centrum en vraag of iemand kan daar loopt u door de stappen. Neem je unstrung blind naar de winkel en een behulpzame medewerkers kunt u zien hoe u de blinde restring.

Als ze samen fuseren van de koorden met een aansteker, laat het snoer een beetje afkoelen voordat u de verbinding met uw vingers glad. Wees altijd voorzichtig bij het gebruik van een aansteker.

Share This Post