Index / Huis / Hoe te Resin Wicker Chairs Fix

Share This Post

Huis

Hoe te Resin Wicker Chairs Fix

Gemaakt om te kijken net als echte rieten, hars rieten is volledig weerbestendig en biedt aantrekkelijke stijl en duurzaamheid voor de helft van de prijs van rieten, waardoor het ideaal is tuinmeubilair. Hars stoelen zorgen voor de sterkte van het al

AdvertisementGemaakt om te kijken net als echte rieten, hars rieten is volledig weerbestendig en biedt aantrekkelijke stijl en duurzaamheid voor de helft van de prijs van rieten, waardoor het ideaal is tuinmeubilair. Hars stoelen zorgen voor de sterkte van het aluminium of stalen frames meeste vlechten rond. Wanneer hars stoelen hoeven te repareren, de meeste kiezen om ze weg te gooien en vervang de stoelen door nieuwe in plaats van te proberen om het te repareren. Een alternatief voor gooien deze stoelen vereist alleen het kopen van een tube van overschilderbaar epoxy hars van een bouwmarkten. Dit type epoxy verkocht als een twee componenten kit hars en een verharder, of in een buis zodanig mengen overbodig.

Wat je nodig hebt

 • Hars rieten stoel

  Drop doek

  Overschilderbaar, wit epoxy gemaakt voor gebruik op zee

  Flat schraper

  els

  Matching verf gemaakt voor hars

Leg een doek onder en rondom de hars rieten stoel op de vloer of de grond te beschermen. Zorg ervoor dat u voldoende ventilatie in de kamer of buiten werken. Reinig uw hars rieten stoel met een all-purpose reinigingsspray, met de nadruk op het gebied nodig reparatie.

Knijp en de epoxy van toepassing zijn op de naad, gebroken sectie of scheur in de stoel.

Brei de epoxy in de naad of scheur met een platte schraper. Als u met de epoxy, zorg ervoor dat je een glad oppervlak te maken. Verwijder overtollige epoxy met de schraper.

Maak een rieten-achtige textuur op het gladde epoxy oppervlak u gemaakt door het toevoegen van een extra bedrag van epoxy aan. Voeg slechts een kleine hoeveelheid. Met behulp van een puntig voorwerp, zoals een priem, gelden de extra epoxy om het te laten verschijnen als de rest van de rieten stoel zo veel mogelijk en laat het drogen.

Spray verf de gerepareerde gebied met behulp van verf die overeenkomen met uw hars rieten stoel.

Hints

Zorg ervoor dat u epoxy voor gebruik op zee. U wilt een waterdichte epoxy hars om uw waterdichte hars rieten stoel passen.

Share This Post