Index / Careers & Work / Hoe te Replacement Windows verkopen

Share This Post

Careers & Work

Hoe te Replacement Windows verkopen

Vervanging van ramen zijn een hot commodity voor huiseigenaren op zoek naar hun huizen te verbeteren en geld te besparen op energiekosten. Door het aansluiten met het juiste bedrijf en het opbouwen van een klantenkring, kunt u een lucratieve inkomste

Advertisement

Vervanging van ramen zijn een hot commodity voor huiseigenaren op zoek naar hun huizen te verbeteren en geld te besparen op energiekosten. Door het aansluiten met het juiste bedrijf en het opbouwen van een klantenkring, kunt u een lucratieve inkomsten de verkoop van ramen. Vervanging venster verkopers moet genieten van het werken met mensen en bereid zijn om avonden en in het weekend te werken, het bezoeken van mensen in hun huizen.

Wat je nodig hebt

Fabrikant licentie franchiseovereenkomst

Werken rechtstreeks voor een retailer, zoals Sears of reseller van Andersen Windows. U kunt de touwen te leren en beslissen of u wilt een investeren in een eigen bedrijf. De meeste verkopen posities zijn commissie op basis van, dus er zijn geen opleidingseisen om een ​​entry-level sales positie te krijgen.

Koop een licentie van een raam fabrikant. Hiermee kunt u een merk te verkopen als een externe vertegenwoordiger en ontvang grote kortingen om uw kosten te dekken en winst op elke verkoop. Bedrijven zoals Clean Choice VS bieden licentienemers een beschermd gebied en de mogelijkheden om uit te breiden.

Zoek een zeer gerespecteerde naam van het merk dat u vol vertrouwen kunt verkopen aan iedereen. Als u het product in uw eigen huis zou gebruiken, of te verkopen aan uw moeder, dan zul je in staat zijn om de fabrikant met enthousiasme en sluit de verkoop te vertegenwoordigen. Het is altijd makkelijker om een ​​product dat je gelooft in verkopen. Uw klanten zullen komen om uw merk te vertrouwen als goed, en u voorzien van herhaling en verwijzing bedrijf.

Zoeken naar een fabrikant die training geven in aanvulling op de producten. Je moet in staat zijn in huizen te gaan en nauwkeurig te meten om de juiste inschattingen te geven. Hoe meer van dit deel van de taak die u zelf kunt doen, des te meer van de commissies die je kunt houden. Leer hoe je klanten te voorzien van een energie-audit te laten zien waar ze verliezen hitte en lucht door de ramen.

Koop een franchise zoals Northpoint Exteriors of Window Wereld op een voorsprong in een bedrijf met een merkidentiteit, bewezen business plan en de steun van het bedrijfsleven. Franchisegevers u adviseren over elk aspect van het bedrijf en zal u laten zien hoe u de ramen te meten en hoe de installateurs huren. Ze verkopen typisch eigen producten, die zij leveren aan u op een korting.

Hints

Het ontwikkelen van relaties met aannemers, aannemer, makelaars en remodeling bedrijven om hun klanten te bedienen.

Follow-up met klanten na de installatie is voltooid om ervoor te zorgen dat de aannemers opgeruimd en eindigde het werk goed. Aangezien de meeste installateurs zijn uitbesteed, moet u een dicht oog op de dienst die u gebruikt, omdat hun werk direct van invloed op je toekomstige verkoop te houden.

Share This Post