Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te repareren Typewriter Ribbon

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te repareren Typewriter Ribbon

Antiek en collectible schrijfmachines gebruik gemaakt van een geweven doek lint om de typemachine inkttoevoer voor deze machines te houden. Het type linten kwam oorspronkelijk op metalen spoelen in de pre-geïnkt formaten. Vandaag de dag is het noodza

AdvertisementAntiek en collectible schrijfmachines gebruik gemaakt van een geweven doek lint om de typemachine inkttoevoer voor deze machines te houden. Het type linten kwam oorspronkelijk op metalen spoelen in de pre-geïnkt formaten. Vandaag de dag is het noodzakelijk om opnieuw inkt uw oude schrijfmachine linten of maak noodzakelijke reparaties wanneer de pre-geïnkte vervanging linten niet kan worden gevonden op de markt. Re-inkten en lint reparaties zijn rommelig banen, maar zijn gemakkelijk voor de meeste mensen te doen.

Wat je nodig hebt

Oude schrijfmachine lint met spoelen

Kranten

Vloeipapier

Wegwerp plastic bakje

Bottled stempelkussen inkt

Kleine crafting penseel

Ijzer

Naald en katoenen draad

Q-Tips

Bleken

papieren handdoeken

WD-40

Spreid een laag van kranten onder uw werkgebied.

Rol uw typemachine lint vanaf de meegeleverde volle spoel de meegeleverde lege spoel. Kijk voor een verfrommeld plaatsen of rips. Iron verfrommeld plaatsen op laag vuur na het verpakken van de lint in vloeipapier. Hand-stitch rips met katoenen draad en kleine steken.

Open je flesje stempelkussen inkt. Giet een kleine hoeveelheid in een wegwerp plastic kom. Verf de inkt in een lichte laag op beide zijden van de typemachine lint met een Q-Tip of ambachtelijke penseel. Dep de geschilderde lint met vloeipapier als je verder gaat om stolling te voorkomen.

Verf twee inktlinten één kleur per keer. Verf de donkerste kleur eerste, vloeipapier in een stevige manier om inkt te houden van het lopen op de verkeerde kant van het lint. Verf de lichtere kleur tweede op een manier die niet de donkere kleur van de inkt te raken.

Reinig de rommelige inkt vlekken op de spoelen of in uw werkgebied met een papieren handdoek die is ondergedompeld in bleekwater.

Voeg een druppel van WD-40 om uw typemachine lint om de drie inches, na het inkten, als uw stempelkussen inkt blijkt een nieuwe sneldrogende formule.

Share This Post