Index / Gezondheid / Hoe te repareren terugtrekkend tandvlees

Share This Post

Gezondheid

Hoe te repareren terugtrekkend tandvlees

Tandheelkundige gezondheid is erg belangrijk, hoewel de meeste mensen niet willen denken of over praten. Als u geen goede zorg van uw tanden te nemen, kan tandvlees een probleem geworden. Als uw tandvlees zich terugtrekt te veel, kan het een stuk van

AdvertisementTandheelkundige gezondheid is erg belangrijk, hoewel de meeste mensen niet willen denken of over praten. Als u geen goede zorg van uw tanden te nemen, kan tandvlees een probleem geworden. Als uw tandvlees zich terugtrekt te veel, kan het een stuk van tandbederf veroorzaken en u zult zien veel meer van uw tandarts of parodontoloog dan je zou zorg aan. Volg deze stappen om uw terugtrekkend tandvlees te herstellen en extra schade te voorkomen.

Nemen van maatregelen om kauwgom ziekte te voorkomen. Preventie is de beste manier om grote reparatie te voorkomen dat uw tandvlees. Flossen twee keer per dag en poets je tanden en tandvlees elke dag met een zachte tandenborstel.

Gaan zien uw tandarts te praten over uw tandvlees zorgen. Hij kan in staat zijn om u te helpen zichzelf of hij kan u doorverwijzen naar een parodontoloog.

Maak een consultatie afspraak met een parodontoloog of het probleem is te veel voor uw tandarts.

Bespreek verschillende procedures. Hij kan in de blootgestelde gebieden rond uw tandvlees met een vulmateriaal te vullen. Hij kan ook een nieuwe techniek te gebruiken en het gebruik van een boor voor de goede tand gebied ruw te maken en een lijm. Hij zal dan genezen met een hoge intensiteit blauw licht en bedek het met vulmateriaal. Bespreek eventuele zorgen die u hebt over een van beiden procedure bij uw consultatie afspraak.

Achterhalen wat maakte het tandvlees zich terugtrekt in de eerste plaats om te stappen in de richting van preventie van meer tandvlees te nemen.

Doorgaan tandvlees preventie door flossen en poetsen elke dag grondig en het houden van regelmatig afspraken met uw tandarts en periodontist.

Hints

Laat uw tandarts voorschrijven een speciale tandpasta of een middel om je tanden minder gevoelig te maken.

Probeer het nemen van vitaminen. Praat met uw tandarts over welke vitaminen je zou ontbreken, want dat kan worden wat de oorzaak van uw tandvlees te wijken in de eerste plaats.

Niet je tanden te hard poetsen. Dit kan meer recessie veroorzaken. Poets je tanden en tandvlees met een zachte borstel.

Share This Post