Index / Huis / Hoe te repareren Intercoms

Share This Post

Huis

Hoe te repareren Intercoms

Als u een intercom systeem dat niet werkt zoals het hoort, kan het frustrerend zijn als het zal betekenen dat u zich niet bewust als je bezoekers. De meeste intercom problemen zijn eenvoudig op te lossen en u hoeft alleen elementaire voorlichting ove

AdvertisementAls u een intercom systeem dat niet werkt zoals het hoort, kan het frustrerend zijn als het zal betekenen dat u zich niet bewust als je bezoekers. De meeste intercom problemen zijn eenvoudig op te lossen en u hoeft alleen elementaire voorlichting over hoe ze werken om ze te herstellen. Als u in een flatgebouw woont, moet u ervoor zorgen dat uw intercom goed werkt.

Wat je nodig hebt

  • Elektrische tape

    schroevedraaier

    wrijven alcohol

    Kleding

    voltmeter

Kijk naar je intercom zoemer en beoordeelt deze op tekenen van schade of algemene slijtage. Als ze lijkt geen zichtbare schade aan de knop zelf, dan gaan naar de volgende fase.

Met de schroevendraaier de intercom behuizing om de toestand van de bekabeling in evalueren verwijderen. Neem een ​​korte blik op de bedrading en zorg ervoor dat het een goed contact met de knop van de intercom. Als er een grote ophoping van stof of vuil, gebruik uw doek en alcohol om het te verwijderen.

Gebruik de voltmeter om het voltage van het intercomsysteem testen omdat een potentiële reden niet werkt kan zijn. Nu raken de draden bij elkaar om te zien of u de intercom zoemer geluid kunnen horen als ze contact maken. Als er geen geluid leidt, dan is de transformator een fout heeft begaan.

Inspecteer de laagspannings- bedrading die aan de transformator. Als dit los is geworden, draai hem met behulp van je schroevendraaier.

Controleer de intercom zoemer bedrading. Als u alle losse bedrading ter plaatse, gebruik maken van de schroevendraaier en elektrische tape om het te scherpen of te repareren schade aan het oppervlak van de bedrading. Gebruik nu de volt meter opnieuw om de spanning te testen. Uw intercom zal een spanning lezing van tussen de 6 en 16 volt hebben als het goed werkt.

Share This Post