Index / Cars / Hoe te repareren Glasvezel Fenders

Share This Post

Cars

Hoe te repareren Glasvezel Fenders

Glasvezel fenders kan een dure oplossing zijn als je naar een gloednieuwe bestellen. Een eenvoudigere route is om de reparatie zelf te doen. Bijna alle glasvezel breuken of gaten kunnen worden gerepareerd op een snelle en relatief eenvoudig proces. G

Advertisement

Glasvezel fenders kan een dure oplossing zijn als je naar een gloednieuwe bestellen. Een eenvoudigere route is om de reparatie zelf te doen. Bijna alle glasvezel breuken of gaten kunnen worden gerepareerd op een snelle en relatief eenvoudig proces. Glasvezel komt in veel verschillende vormen, maar voor het lichaam te werken de meest voorkomende is vulmiddel. Deze bestaat uit polyester hars die verschillende materialen aan toegevoegd om het volume van de hars te verhogen heeft. Filler is meestal de consistentie van stopverf of pindakaas.

Wat je nodig hebt

Rubberen handschoenen

aluminiumtape

respirator

Dye grinder

Luchtcompressor

100-schuurpapier

Rags

Aceton

polyester filler

Methylethylketonperoxide (verharder)

emmertjes

roerstokje

Plamuurmes

Bepaal of het spatbord kan worden gerepareerd. Elke scheur kan worden vastgesteld, en gaten 6 inch in diameter of kleiner zijn kunnen worden gerepareerd. Elke reparatie met behulp van glasvezel plamuur om een ​​gat van meer dan 6 inches zal niet zo sterk zijn.

Bereid het spatbord door het malen uit elke breuken of gaten. Zorgvuldig malen een van de scheur in een ondiepe kanaal. Zand scheurtjes tot ze niet meer toegankelijk. Als er een gat, zand de omtrek van het gat glad. De wanden van een gat en de wanden een spleet moet geleidelijk conus voor de beste hechtresultaten.

Veeg het spatbord schoon met een doek en aceton. De aceton zal ervoor zorgen dat er geen olie of residu op het oppervlak die van invloed kunnen de hechting proces.

Als u het repareren van een gat of een scheur die door het spatbord gaat, gebruiken aluminium tape om het gat te dekken. Strek de band zo strak dat ze niet doorbuigt in het gat of scheur ..

Meng de vulstof met de harder in de kleine emmer volgens de aanwijzingen op de etiketten. Gebruik een polyesterhars voor de sterkste reparaties. U hoeft geen zorgen te maken over de kleur van de hars, omdat je wordt schilderij over. Meng totdat de verharder volledig geabsorbeerd door de vulstof. Het zal allemaal één kleur wanneer het klaar om toe te passen.

Verpak de vulstof in de beschadigde gebieden met de hand. Als u het herstellen van een gat, verwijder het spatbord en zet deze op een vlakke harde ondergrond zodat de tape niet doorbuigt. Het is belangrijk dat er geen openingen tussen de vulstof en het spatbord. Gebruik het plamuurmes en glad de filler, zodat u een vlakke ondergrond. Als de stopverf putten in kun je meer toe te voegen totdat het niveau met de rest van het spatbord. Genees totdat het is hard en koel aanvoelt.

Schuur de overtollige vulmiddel naar beneden totdat het een gladde ondergrond weer. Draag een gasmasker voor bescherming. Je zult in staat zijn om de oorspronkelijke oppervlak te herstellen met behulp van dit proces.

Hints

Draag altijd een masker bij het werken met figerglass. Draag altijd een veiligheidsbril bij het slijpen of snijden glasvezel.

Share This Post