Index / Cars / Hoe te repareren Engine Olielek

Share This Post

Cars

Hoe te repareren Engine Olielek

Veel olielekkage gestopt kan worden zonder dat er een deskundige monteur. 5 tot 30 minuten van uw tijd kan worden verlangd. Wat je nodig hebt Een schroevendraaier of de juiste maat dopsleutel. Wanneer u controleren of olie druppels op de vloer of de

Advertisement

Veel olielekkage gestopt kan worden zonder dat er een deskundige monteur. 5 tot 30 minuten van uw tijd kan worden verlangd.

Wat je nodig hebt

Een schroevendraaier of de juiste maat dopsleutel.

Wanneer u controleren of olie druppels op de vloer of de grond uit de motor gebied, weet je dat het niet alleen de motor brandende olie. Bepaal, als je kunt, waar de lekkage vandaan komt. Bij veel van de onderzijde van de motor olie op, worden de klepdeksels waarschijnlijk olielekkage. Ervoor zorgen dat de klep dekt bouten goed vast zitten, zal vragen om de juiste schroevendraaier of dopsleutel. (In veel gevallen is het kopen van nieuwe kleppendeksel pakkingen is een verspilling van tijd en geld). Als u alle losse kleppendeksel bouten gevonden, heb je waarschijnlijk gestopt met het lek. Hopelijk is het de enige.

Om lekken in andere gebieden te vinden, moet u wellicht te spuiten en schoon mogelijke lekken gebieden met een ontvetter of carburateur schoner. Controleer of de olie-drain Pug bout is strak en niet gestript. Als je ziet een gat in de olie pan, kan het zijn veroorzaakt door het uitvoeren van meer dan een rots in de weg. Een gat in het oliecarter, vaak worden verholpen door schroeven de juiste grootte bout erin. (Je kunt noemen dit de extra aftapplug u hebt geïnstalleerd, als je wilt). Barsten in een oliecarter of het motorblok, kan worden gerepareerd met steile stopverf.

Je zult een dopsleutel uitbreiding nodig om alle bouten die de olie pan hechten aan de motor vast zitten controleren.

Een andere mogelijke lekkage gebied zou een verkeerd geïnstalleerd oliefilter of in unieke gevallen een oliefilter dat is verbogen als gevolg van off road rijden zijn.

Sommige olielekken kan worden gestopt, alleen maar door het veranderen van de olie en het filter. Waarom? Enkele onverbrande benzine druppelt in de motorolie. Hoe langer de wachttijd tussen olieverversingen, hoe hoger de verhouding van benzine en olie in de motor. Benzine lekt veel gemakkelijker dan doet dikke olie.

Hints

Niet ter vervanging van uw motorolie met winkel gekocht, de zogenaamde re-geraffineerde, opnieuw gefilterd gebruikte motorolie, tenzij u genieten van het toevoegen van een kwart van de olie elke dag en niet schelen als de olie blijft lekken in uw oprit.

Share This Post