Index / Ambachten / Hoe te Repaint Old Bussen

Share This Post

Ambachten

Hoe te Repaint Old Bussen

Geef uw oude bussen van de keuken een nieuwe look met verf en een aantal aantrekkelijke stickers. Glas of blikken kunnen worden bekleed met lakverf op de aard van de look die u wilt bereiken en vervolgens bedekt met een laag van polyurethaan om hen t

AdvertisementGeef uw oude bussen van de keuken een nieuwe look met verf en een aantal aantrekkelijke stickers. Glas of blikken kunnen worden bekleed met lakverf op de aard van de look die u wilt bereiken en vervolgens bedekt met een laag van polyurethaan om hen te beschermen. Met behulp van inkjet water transfer papier en uw computer kunt u aangepaste-ontwerp van de afbeelding voor elke bus. Gebruik beelden van het internet, illustraties of zelfs foto's om alleen de look die u wilt.

Wat je nodig hebt

Emaille verf

Spray polyurethaankit

Krant

Ink Jet water transfer papier

Computer en printer

Afbeeldingen

Schaar

Was de bussen met milde zeep en water en droog ze af met een handdoek. De ondergrond moet schoon en droog zijn voordat u het schilderen.

Neem de bussen naar een goed geventileerde ruimte en leg ze ondersteboven op de krant. Draaien ze ondersteboven voorkomt dat verf van het krijgen in de bussen.

Spuit een dun laagje glazuur verf op de bus oppervlak en laat de verf drogen. Spray verf de deksels ook. Breng een tweede laag verf, indien nodig om de look die u wilt.

Zet de inkjet transfer papier in de printer. U kunt de transfer printer papier te krijgen om duidelijke of gekleurde stickers te maken.

Maak de beelden die u wilt op de bussen met behulp van Word of een grafisch programma te zetten en print ze uit.

Snijd de beelden uit met een schaar en plaats ze in een kom met warm water. Laat ze in het water voor ongeveer 30 seconden of tot de overdracht glijdt vrij op de papieren achterkant.

Plaats imago van de overdracht op de bus en trek de papieren achterkant. Gebruik een spons om voorzichtig weg te drukken eventuele luchtbellen en laat het de overdracht naar te drogen. Gebruik kleinere afbeeldingen voor de deksels als je wilt.

Spuit de bussen en deksels met een dun laagje van polyurethaan om de verf te beschermen en afbeeldingen overbrengen van vocht.

Share This Post