Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te rekken Polyester

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te rekken Polyester

Polyester stof is uiteraard rekbaar, maar het is gemaakt om terug naar zijn oorspronkelijke vorm terugkeren. Dit kan het een uitdaging als je probeert om het uit te rekken. Het zal gemakkelijker zijn te rekken wanneer de polyester wordt gemengd met k

Advertisement

Polyester stof is uiteraard rekbaar, maar het is gemaakt om terug naar zijn oorspronkelijke vorm terugkeren. Dit kan het een uitdaging als je probeert om het uit te rekken. Het zal gemakkelijker zijn te rekken wanneer de polyester wordt gemengd met katoen of ander weefsel. Gebruik verschillende methoden, afhankelijk van hoeveel je nodig hebt om de stof te rekken.

Wat je nodig hebt

polyester kledingstuk

Wasmachine

2 zware gewichten of objecten

Stap 1

Was uw polyester kledingstuk op hoog vuur gedurende minstens één volledige 35-minuten cyclus. Deze methode is het beste als u alleen probeert te rekken uw stof een klein beetje.

Stap 2

Leg het kledingstuk op terwijl het nog nat en draag hem rond het huis. Te laten drogen op je lichaam kan helpen te vormen naar je lichaam, waardoor het uitrekken het uit net genoeg om te passen.

Stap 3

Als de stof genoeg uitgestrekt, ga dan verder te wassen onder hoge hitte en waardoor het aan de lucht drogen.

Stap 1

Begin met het wassen van uw weefsel in een hoog vuur cyclus voor ten minste 35 minuten. Deze methode is het beste als je probeert te drastisch strek het weefsel, zoals een hoes die te kort is.

Stap 2

Verwijder stof terwijl het nog warm is, en plaats deze op een vlakke ondergrond.

Stap 3

Beveilig de ene kant van de stof met iets zwaars, zoals een gratis gewicht of een paar zware boeken. Span de stof zoveel mogelijk zonder scheuren. Zet de andere kant van uw stof met een ander zwaar voorwerp.

stap 4

Laat de stof drogen. Laat het zitten voor een uur na het droog is. Verwijder het gewicht van de stof en zien of het wordt uitgerekt naar uw wens. Zo niet, herhaal het proces.

Share This Post