Index / wettelijk / Hoe te reageren op een tijdelijk huisverbod

Share This Post

wettelijk

Hoe te reageren op een tijdelijk huisverbod

Straatverbod bestellingen worden gerechtelijk bevel die bedoeld zijn om een ​​slachtoffer van mishandeling, intimidatie beschermen of stalking van verder geweld van de hand van een specifiek misbruiker. Een huisverbod is afgegeven door een rechter al

AdvertisementStraatverbod bestellingen worden gerechtelijk bevel die bedoeld zijn om een ​​slachtoffer van mishandeling, intimidatie beschermen of stalking van verder geweld van de hand van een specifiek misbruiker. Een huisverbod is afgegeven door een rechter als een petitie voor een volledige straatverbod aan de provinciale ambtenaar wordt ingediend. De rechter heeft een eerste hoorzitting met het slachtoffer en, als de rechter besluit dat ze is in direct gevaar, kan besluiten om een ​​huisverbod waar de eiser beschermt totdat het volledige hoorzitting, toen de verdachte zal worden toegestaan ​​om getuigenis af te leggen verlenen.

Accepteer de dienst van het huisverbod en de aankondiging van het gehoor. Wanneer een rechter geeft een huisverbod wordt u bediend door de rechtshandhaving, een professionele server, of een volwassene vriend of familielid van de eiser met een bericht met informatie over de beschuldigingen en datum, tijd en locatie van de volledige hoorzitting. Acceptatie impliceert niet toelating van schuld.

Zodra het huisverbod is betekend, moet u volledig te voldoen aan de voorwaarden. Als u de bestelling schenden, kunt u direct worden gearresteerd, beboet of zelfs gevangen gezet.

Bepaal hoe te reageren op de straatverbod. In sommige staten, als je niet reageert op een huisverbod, de rechter zal automatisch een volledige straatverbod, die geldig kan zijn voor meerdere jaren toe te kennen. In dergelijke staten bent u altijd toegestaan ​​om een ​​beroep in te dienen, maar je moet zo snel doen, meestal binnen vijf tot 10 dagen.

U kunt ook besluiten om het huisverbod te betwisten.

Als u ervoor kiest om te betwisten of het beroep van de straatverbod, de voorbereiding van uw zaak voorafgaand aan de hoorzitting. Rechtsbijstand kan van onschatbare waarde zijn, vooral als de voorwaarden van het huisverbod te betrekken voogdij over kinderen of samenwonen rechten. Onder huisverbod bestellingen die u kan worden gedwongen om een ​​gedeelde woonplaats te ontruimen, afstand doen van de voogdij over kinderen en huisdieren, betaal kind of huwelijk ondersteuning, juridische kosten, en emotionele nood beloning, en staken alle contact met de verdachte en haar huisgenoten.

Verzamel alle beschikbare gegevens, zoals getuigenverklaringen en de jaarrekening. Het is nuttig om uw getuigenis met een andere persoon te oefenen; je moet jezelf duidelijk uit te leggen, rustig en overtuigend aan de rechter.

Als je hebt besloten om het huisverbod in beroep, moet u de rechter verschijnen op de hoorzitting. Als je dat niet doet, een beslissing kunnen automatisch worden gemaakt in het voordeel van de eiser en de huisverbod zal permanent worden.

Hints

In geen geval moet u in strijd met de voorwaarden van een straatverbod. Zelfs als je te verzoenen met de eiser, en ze vraagt ​​u om thuis te komen tot een gemeenschappelijke woonplaats, haar ontmoeten, contact met haar, of op enige andere wijze in strijd met de voorwaarden, moet je niet, want je kunt nog steeds worden gearresteerd. Wacht tot de orde verloopt of is vastgelegd door een rechter geslagen.

Interstate overtreding van een huisverbod is een federale misdaad, volgens 18 USC 2261 (b), en wordt bestraft met opsluiting varieert van vijf jaar tot levenslang, afhankelijk van de omstandigheden.

Share This Post