Index / wettelijk / Hoe te rapporteren Children at Risk

Share This Post

wettelijk

Hoe te rapporteren Children at Risk

Volgens de National At-Risk Education Network (NAREN), wordt een kind beschouwd als at-risk als hij dreigt uit te vallen van de school of niet slagen in het leven doordat ze opgegroeid in ongunstige omstandigheden. Verslagen met het bewijs van waarne

AdvertisementVolgens de National At-Risk Education Network (NAREN), wordt een kind beschouwd als at-risk als hij dreigt uit te vallen van de school of niet slagen in het leven doordat ze opgegroeid in ongunstige omstandigheden. Verslagen met het bewijs van waarneembare schade aan een kind zal helpen de lokale autoriteiten om de zaak te onderzoeken. Waarneembare schade kan onder meer fysieke symptomen zoals bijtwonden, kneuzingen, gebroken botten en angstig lichaamstaal rond een specifiek ouder of volwassene. Verwaarlozing symptomen kunnen veelvuldige afwezigheden, slechte hygiëne en bedelen of stelen van voedsel. Zelfmoordpogingen of extreme gedrag, zoals al te passief of agressief kan emotioneel misbruik aan te geven. Als een kind heeft problemen zitten, lopen, bedplassen, frequente nachtmerries, ongewone kennis van geslacht of tekenen van soa's, kan dit een teken zijn van seksueel misbruik.

Verzamel de feiten en observaties over het kind voor wie u zal het maken van het rapport. Vermeld duidelijk de details, zoals de tijd, datum en het scenario dat uw bezorgdheid heeft veroorzaakt.

Bel de politie onmiddellijk als u vermoedt dat de wetten worden gebroken of dat het leven van een kind in gevaar is.

Neem contact op en dient u een rapport met de Child Protective Services in uw omgeving. Staten variëren in protocol. De meeste organisaties toestaan ​​om anoniem te melden. Als u geen verbetering in de situatie van het kind zien, dan kunt u een follow-up rapport Child Protective Services in te dienen. Als het niet nemen van maatregelen, dan kunt u eraan herinneren het agentschap van haar plicht om op te treden namens het kind. Een klacht indienen bij de directeur van de afdeling Kinderopvang als er geen actie wordt ondernomen om het kind te helpen.

Bel de National Child Abuse Hotline op 1-800-4-A-Kind, als je kindermishandeling vermoedt. Raadgevers zullen eventuele vragen die u te beantwoorden, de tekens van misbruik te verduidelijken, en zal het rapportageproces te verlichten. De link naar deze website wordt vermeld in de rubriek Resources.

Share This Post