Index / tech / Hoe te QuickBooks gebruiken voor het draaien van een huis

Share This Post

tech

Hoe te QuickBooks gebruiken voor het draaien van een huis

Opgooien van een huis kan een zeer moeilijke en gedetailleerd proces. Je zal te maken hebben met de eisen van omgaan met onderaannemers en leveranciers van materialen - en niet te vergeten de lokale overheidsinstanties. Als je het niet bijhouden van

AdvertisementOpgooien van een huis kan een zeer moeilijke en gedetailleerd proces. Je zal te maken hebben met de eisen van omgaan met onderaannemers en leveranciers van materialen - en niet te vergeten de lokale overheidsinstanties. Als je het niet bijhouden van uw uitgaven te houden, dan is een potentiële winst kan een verlies zeer snel geworden. Met behulp van QuickBooks financiële software zal u helpen om de uitdaging van het bijhouden van financials van je project te overwinnen. QuickBooks is een van de best verkochte financiële software pakketten voor kleine bedrijven vandaag de dag.

Maak een grafiek van de rekeningen door te drukken "CTRL + A" op uw toetsenbord. Dit zal een lijst van uw inkomen categorieën en uw kosten categorieën. Het is beter als u uw grafiek van accounts te ontwikkelen en de categorieën die u zal voorafgaand aan het invoeren van de informatie in QuickBooks gebruiken.

Maak een nieuwe account door te drukken "CTRL + N" op uw toetsenbord. U dient aan te geven of de rekening is een inkomen rekening of ten koste account. Maak declaraties die overeenkomen met uw projecten. Er zijn veel boeken die huis renovatie categorieën die u kunt gebruiken voor de hand schetsen.

Geef aan of de account is een subaccount. Misschien wil je sanitair hebben als last en hebben subaccounts van armaturen en onderaannemers of vergunningen. Dit zal u helpen de kosten van elkaar gescheiden te houden.

Selecteer "Rapport Center" op de werkbalk. Selecteer "Vennootschap en financiële" en "winst- en verliesrekening." Dit zal u een P & L verklaring dat u kunt gebruiken om uw uitgaven en inkomsten te bepalen geven. Dit kan ook een hulpmiddel voor presentatie aan de lokale kredietinstellingen voor toekomstige projecten.

Share This Post