Index / Huis / Hoe te PVC Lijm Sheets

Share This Post

Huis

Hoe te PVC Lijm Sheets

PVC platen worden uit polyvinylchloride, een stijf materiaal gebruikt voor vele toepassingen. PVC wordt geleverd in bladen of films en kan worden gevormd in verschillende vormen en vormen. Lijmen PVC is eenvoudig, maar niet gemakkelijk ongedaan worde

AdvertisementPVC platen worden uit polyvinylchloride, een stijf materiaal gebruikt voor vele toepassingen. PVC wordt geleverd in bladen of films en kan worden gevormd in verschillende vormen en vormen. Lijmen PVC is eenvoudig, maar niet gemakkelijk ongedaan worden gemaakt. De enige manier om zich te ontdoen van een slechte lijmen taak is om weg te snijden het gelijmde gebied. Prep de vellen eerst goed en werken door middel van het verlijmen zonder lijm te gebruiken op het eerste.

Wat je nodig hebt

  • PVC platen

    Jigsaw of heen en weer gaande zaag met fijne tanden zaagblad

    PVC primer

    PVC cement

Lijm PVC Sheets

Meet de PVC plaat en snijd het tot de gewenste grootte. Gebruik een decoupeerzaag of heen en weer gaande zaag uitgerust met een fijne tanden zaagblad aan de PVC snijden. Te ontdoen van alle ribbels door schrapen de bezuinigingen met een mes.

Doe een droge fit om te zorgen ervoor dat alles goed is opgesteld. Deze stap wordt uitgevoerd om fouten te minimaliseren bij gebruik van de werkelijke cement. Maak de nodige bezuinigingen en aanpassingen.

Spreid de PVC-primer op de gebieden waar de twee PVC platen zullen overlappen. De functie van de primer te reinigen en zacht kunststof.

Breng de PVC cement aan het gegronde gebied op de PVC plaat.

Schuif de PVC-vellen aan elkaar en houd de gecementeerd vellen in de plaats voor 30 seconden. Veeg de overtollige lijm met een droge doek weg. Laat het cement volledig droog is, ongeveer twee uur.

Share This Post