Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te Puzzle Boxes Open

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te Puzzle Boxes Open

Het doen van een puzzel kan een dankbare manier om een ​​middag door te brengen met de kinderen, een mellow 's avonds met vrienden, of een welverdiende tijd alleen te zijn. In aanvulling op hun entertainment waarde, puzzels zijn doeltreffende instrum

AdvertisementHet doen van een puzzel kan een dankbare manier om een ​​middag door te brengen met de kinderen, een mellow 's avonds met vrienden, of een welverdiende tijd alleen te zijn. In aanvulling op hun entertainment waarde, puzzels zijn doeltreffende instrumenten voor het helpen van kinderen ontwikkelen kritisch denken vaardigheden en fijne motoriek. Zodra de puzzel klaar is, kan je inlijsten en hang het aan de muur of neem het uit elkaar om opnieuw een andere dag worden gedaan. Voordat u de eerste stukken kan verbinden, hoewel, moet je dat verdomde doos boven tafel te krijgen. Vergeet het proberen om de lijm los te wrikken met je nagels - er is een veel gemakkelijkere manier.

Wat je nodig hebt

Metaal nagelvijl

Brief opener

Schaar

Draai de puzzel doos over, zodat de bodem van de doos naar boven wijst.

Schuif het uiteinde van de nagelvijl briefopener of een blad van de schaar in een hoek tussen het deksel en de doos, zodat het vlakke deel van het blad parallel aan de rand van de doos.

Duw het mes in ongeveer een inch.

Schuif het mes langs de rand van de doos, dwars door het papier met het deksel op de doos.

Draai de doos 90 graden, het bijhouden van de bodem naar boven, en herhaal de stappen 1 tot en met 4. Voer deze stappen opnieuw voor beide resterende zijden van de doos.

Draai de doos over, zodat de top is weer op. Til het deksel van de doos, tussen de doos en het deksel invoegen vingers eventueel beginnen trekken met de deksel.

Share This Post