Index / tech / Hoe te PS2 spelen op je laptop

Share This Post

tech

Hoe te PS2 spelen op je laptop

Om PS2, of een console, op een laptop te spelen, moet je een emulator te hebben. Een emulator is een computer software bootst de video game console en kan de gebruiker verschillende spellen van die console door middel van roms, dat is een back-upbest

Advertisement

Om PS2, of een console, op een laptop te spelen, moet je een emulator te hebben. Een emulator is een computer software bootst de video game console en kan de gebruiker verschillende spellen van die console door middel van roms, dat is een back-upbestand van het spel te spelen, of met behulp van het eigenlijke spel-cd's te maken en ze in het cd-station.

Wat je nodig hebt

Laptop Zeer snelle processor PS2 spel

Bepaal de specs van de computer. De minimumeisen voor een PS2 emulator om goed te werken is een processor die SSE2, dat is Pentium 4 of Athlon64 en hoger ondersteunt; een grafische kaart die Pixel Shaders 2.0 ondersteunt; en 512 MB RAM-geheugen. Met behulp van de minimum en alles hieronder kan resulteren in langzame verwerking en schokkerig graphics.

Download en installeer een emulator. Een emulator die lijkt te groeien in populariteit is PCXS2. Een koppeling is te vinden in de sectie Resources.

Voer de emulator. Zodra het programma is geopend, kunt u de details configureren om aan uw behoeften, zoals het gebruik van een toetsenbord of een controller te passen.

Plaats de PS2 spel in het cd-station, ga naar "File" en selecteer "Run."

Hints

Emulators alleen gebruikt worden als backup. Als u niet over de originele console en de originele games bezitten, bent u het uitvoeren van een illegale daad.

Share This Post