Index / Bedrijf / Hoe te programmeren Vending Machines

Share This Post

Bedrijf

Hoe te programmeren Vending Machines

Automaten zijn een geweldige manier om geld te verdienen. Als u in staat om een ​​automaat te plaatsen op een locatie die veel verkeer heeft, zal het geld beginnen te stromen in en alles wat je hoeft te doen is om de automaten, zodat de machine weet

AdvertisementAutomaten zijn een geweldige manier om geld te verdienen. Als u in staat om een ​​automaat te plaatsen op een locatie die veel verkeer heeft, zal het geld beginnen te stromen in en alles wat je hoeft te doen is om de automaten, zodat de machine weet welke items zijn gevuld programmeren en hoeveel elk item kosten. U moet inventariseren bestellen en vernieuwing van de machine op geregelde tijdstippen.

Programmeren eigenlijke software vanuit het niets de automaat met behulp van Java. U moet de klasse voor alle producten die worden verkocht, hoe de velden waaraan moet worden voldaan voor elk product af te geven, en de voorwaardelijke en loop velden om de klanten in staat om hun weg te navigeren door het menu. Inclusief lokale variabelen waardoor voor de terugbetaling van geld en voor het verlaten van de automaat programma voor het geval dat de koper van gedachten verandert. U moet ofwel Java of C ++ programmeertaal gebruiken als u wilt uw eigen code te maken.

Programmeer standaardprogramma de automaat, zelfs als je geen C hebben ++ of Java-codering vaardigheden. Open de interne dienst deur met de sleutel die bij de machine. Zodra de machine deur open is, zul je in staat zijn om de automaat te programmeren. Sommige machines hebben programmering displays achter de machine deur, terwijl anderen kunt u de nodige wijzigingen in de programmering met behulp van het hoofdscherm te maken. Je nodig hebt om de deur te openen, zodat de automaat herkent u als beheerder toegestaan ​​om wijzigingen in de programmering te maken.

Intrekken geld door het maken van selecties en veranderingen in uw automaat programma met behulp van de drie navigatietoetsen. De pijlen omhoog en omlaag kunt u door selecties te bladeren, terwijl de middelste knop kunt u de keuze te bevestigen. Een actie die u moet nemen is om het geld op te nemen. Om dit te doen, moet je het geld modus die u zal toestaan ​​om het geld dat de machine heeft verdiend trekken selecteren.

Stel uw gewenste prijzen door het selecteren van de prijs mode. Eenmaal in de prijs modus u voert de items die worden verkocht in de automaat, en hun hoeveelheid. U kunt de voorraad lijst bij te werken, zodat de elementen niet langer bevoorraad worden verwijderd en vervangen door nieuwe items. Als al deze producten hebben dezelfde prijs, selecteert u de prijsstelling functie meerdere. Als de producten hebben verschillende prijzen, en kies de knop individuele prijsstelling. Gebruik de toetsen omhoog en omlaag te verhogen of de prijs te verlagen.

Controleer de machine op fouten. In fout mode, zal de machine elke machine functie die niet functioneert weer te geven. U kunt een technicus vragen om de machine te repareren voor u of u kunt de handleiding te gebruiken om de nodige herstellingen uit te voeren.

Share This Post