Index / tech / Hoe te Printers toevoegen aan Citrix

Share This Post

tech

Hoe te Printers toevoegen aan Citrix

Werken in een Citrix-omgeving hebt u toegang tot uw netwerkbronnen vanaf elke computer met een internetverbinding heeft, zodat u uw netwerkprinters, netwerk bestanden en andere dingen die je nodig hebt van zowat overal te gebruiken. Het opzetten van

AdvertisementWerken in een Citrix-omgeving hebt u toegang tot uw netwerkbronnen vanaf elke computer met een internetverbinding heeft, zodat u uw netwerkprinters, netwerk bestanden en andere dingen die je nodig hebt van zowat overal te gebruiken. Het opzetten van een printer voor gebruik in de Citrixomgeving is eenvoudig, maar het is belangrijk om de juiste informatie voordat u begint.

Wat je nodig hebt

internet toegang

Print nameserver

Meld u aan bij uw Citrix-sessie met behulp van de referenties die u hebt gekregen. Zoek de naam van uw bedrijf printserver.

Klik op \ "Start \", kies \ "Run \" in het menu en typ de naam van de printserver in het vak. Bijvoorbeeld, als uw server naam printserver, typt u \ "\\ printserver \\" in het vak en klik op \ "OK. \"

Selecteer de printer die u wilt installeren door erop te dubbelklikken. Als de printer is geïnstalleerd, zul je een doos die alle huidige banen lijsten in de wachtrij printer zien.

Share This Post