Index / Huis / Hoe te Pour voetteksten voor een Porch

Share This Post

Huis

Hoe te Pour voetteksten voor een Porch

Betonnen funderingen zijn in wezen buizen van beton dat je giet diep in de grond om als individuele basis voor elke post of been voor een veranda, terras of patio handelen. Deze funderingen verhogen structurele integriteit door het geven van elke pos

AdvertisementBetonnen funderingen zijn in wezen buizen van beton dat je giet diep in de grond om als individuele basis voor elke post of been voor een veranda, terras of patio handelen. Deze funderingen verhogen structurele integriteit door het geven van elke post een sterke basis die niet drastisch zal verschuiven elke keer de grond bevriest. Dit zal helpen om de veranda niveau, dat zal het langer duren dan als je gewoon direct te bouwen op de grond of een eenvoudige betonnen plaat.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  Staken of vlaggen

  clamshell digger

  Concrete vorm buizen

  2-door-4 planken

  Nails

  Hamer

  Droog betonmengsel

  Kruiwagen

  Spade

  lange pool

  Rebar

  Bericht bases

Controleer de plannen voor uw veranda om te zien hoeveel fundering je nodig hebt. Markeer de locatie voor elke voettekst die u nodig heeft om te graven door het besturen van een ring- of vlag in de grond.

Raadpleeg uw plaatselijke gebouw inspecteur voet eisen in uw omgeving op basis van uw project. De basisregel is dat de voet moet ongeveer 12 inch onder de vorst lijn uit te breiden. Echter, vorst lijnen variƫren, afhankelijk van de regio, zodat de totale diepte van de gaten is geheel afhankelijk van uw lokale bouwvoorschriften.

Dig uitlopende gaten met een clamshell digger om de diepte die door de inspecteur. Plaats een concrete vorm buis in het gat, zodat de bodem van de buis ongeveer 12 inch boven de bodem van het gat en de bovenkant van de buis zich ten minste 2 inch vanaf de bovenkant van het gat.

Instrueer iemand om het formulier buis zijn plaats te houden terwijl je het bouwen van een vierkant onderstel rond de buis, met behulp van vier stukken van 2-by-4 inch hout. Bevestig het frame aan de buis met nagels aan de buis glijdt in de grond te houden.

Droog beton mengen met water in een kruiwagen totdat een gietbare consistentie bereikt. Roer het beton met een spade. Zie de concrete verpakking voor specifieke informatie over de droge mix-to-water ratio's voor uw product.

Giet het beton in het gat langzaam tot het gebied onder de buis wordt gevuld, plus een extra 2 voeten of zo. Schuif een grote paal, pluggen of bezemsteel naar beneden in het gat en meng de beton krachtig te verdrijven eventuele luchtzakken en helpen bij het natte mengsel vestigen in het gat.

Verder gieten van beton in 2-voeteneinde en roeren van het mengsel bij de paal tot de vormbuis volledig gevuld. Sleep een lengte van 2-door-4 over de bovenkant van de buis naar de betonnen niveau.

Schuif lengten van wapening in het beton als je kregen de opdracht om dit te doen door het gebouw inspecteur. De wapening moet uitstrekken tot de bodem van het gat. Als er na de bases in uw veranda ontwerp, plaatst hen terwijl het beton nog nat is.

Laat het beton uitharden twee dagen voordat hervatten bouw van uw veranda. Spuit de voet met water af en toe om te voorkomen dat het beton te snel droogt, wat barsten kan veroorzaken.

Share This Post