Index / Persoonlijke financiën / Hoe te Pounds Transfer Into Dollars

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe te Pounds Transfer Into Dollars

Pond zou kunnen waardevol in het Verenigd Koninkrijk, maar ze zullen niet gemakkelijk om te besteden als je eenmaal verlaten. U moet uw pond te ruilen voor dollars voor hen doorbrengen in de Verenigde Staten. Zoek uit wat uw pond waard zijn door het

AdvertisementPond zou kunnen waardevol in het Verenigd Koninkrijk, maar ze zullen niet gemakkelijk om te besteden als je eenmaal verlaten. U moet uw pond te ruilen voor dollars voor hen doorbrengen in de Verenigde Staten. Zoek uit wat uw pond waard zijn door het controleren van de wisselkoersen voordat u op zoek naar iets om de handel te maken. Op deze manier weet je of de wisselkoers die u worden aangeboden zijn een goede deal.

Exchange op de luchthaven

Uitwisselen van het geld op de luchthaven is handig. Je zult waarschijnlijk te lopen door een aantal kiosken wachten om uw geld te wisselen. Het probleem is dat je een premie voor hun gemak zullen betalen. Bijvoorbeeld, Travelex heeft vestigingen op luchthavens over de hele wereld. Het heeft een beste prijs garantie, maar alleen als je dollars te kopen online, niet in de winkel. Travelex legt uit dat deze percentages zijn hoger dan wat je kunt zien op het nieuws of online als live-tarieven, omdat je het betalen van de 'toeristische tarief. "

Uitwisseling op een Bank

De meeste banken zullen uw pond ruilen voor dollars tegen een redelijk tarief. In de VS, kunt u rekenen op een prijs die dicht bij de huidige marktrente zie je online en in het nieuws. Het verschil in de prijs die u betaalt en de marktprijs is de markup. De bank kan ook een flat transactie in rekening te brengen. Controleer de wisselkoersen jezelf en naar de bank gewapend met kennis. Vergelijk de tarieven lokale banken bieden door van tevoren controleren van hun websites.

Koop Dollars Online

Afhankelijk van uw situatie, kon je de mogelijkheid tot aankoop van dollars online te hebben. Veel bedrijven bieden deze service, met inbegrip van Travelex, Thomas Cook, de Post Office in het Verenigd Koninkrijk, en banken in beide landen. Tenzij je het uitwisselen van een grote hoeveelheid geld - 500 pond of meer - u zult moeten betalen voor de levering. Ook de meeste van deze opties zijn ingesteld voor het betalen voor uw dollars met een kaart, geen contant geld.

Gebruik uw kaart

Als je internationaal bank, vaak de minst dure manier om de lokale valuta te krijgen is om een ​​geldautomaat te gebruiken in te trekken uw rekening. Terwijl u zult waarschijnlijk een vergoeding betalen voor dit, zou u een concurrerende wisselkoers te krijgen. Neem contact op met uw bank op voorhand om te zien of dit een kosteneffectieve optie voor je zal zijn. Een andere optie is om gewoon betalen met je creditcard. Dit kan handig zijn en bieden de meest concurrerende wisselkoersen. Afhankelijk van de voorwaarden van uw credit card, kan de transactie kosten minimaal of onbestaande zijn.

Share This Post