Index / Cars / Hoe te Pontiac G6 Tire Pressure Sensors Reset Na Tire Rotation

Share This Post

Cars

Hoe te Pontiac G6 Tire Pressure Sensors Reset Na Tire Rotation

Tire Pressure Monitoring systemen moeten worden gereset of "weer afleren" na een band is veranderd of gedraaid. In een perfecte wereld, zal uw dealer of de klantenservice van de procedure heeft uitgevoerd voor u, maar als hij niet heeft, dan kun

AdvertisementTire Pressure Monitoring systemen moeten worden gereset of "weer afleren" na een band is veranderd of gedraaid. In een perfecte wereld, zal uw dealer of de klantenservice van de procedure heeft uitgevoerd voor u, maar als hij niet heeft, dan kunt u het zelf doen. Het proces vereist het vrijgeven van een grote hoeveelheid lucht uit je banden, dus je zult moeten toegang hebben tot een luchtcompressor hebben. Het proces is hetzelfde voor alle Pontiac G6 modellen, 2005 en nieuwer.

Wat je nodig hebt

Tire manometer

Luchtcompressor

Zorg ervoor dat uw luchtcompressor genoeg lucht om opnieuw te blazen uw banden. Als u niet beschikt over een luchtcompressor hebben, parkeer uw G6 in de buurt van een lucht-machine (vaak te vinden bij benzinestations) voor het begin van het proces.

Zet uw motor af en stel uw parkeerrem. Zet het contact op "Aan", zonder het starten van de motor.

Houd de "Lock" en "Unlock" knop op uw keyless entry afstandsbediening 5 seconden, totdat de claxon tweemaal piept.

Verwijder de steel deksel klep van de kant van de voorkant van uw chauffeur band. Druk het centrum stam om lucht uit de band gedurende 10 seconden. Wacht tot de hoorn te piepen (dit kan tot 30 seconden) en de buitenverlichting te knipperen.

Herhaal dit proces voor de passagierszijde voorband, ga dan verder naar de andere kant achterband van de passagier, en ten slotte naar de andere kant achterband van de bestuurder.

Luister naar de twee hoorn chirps na het uitvoeren van het proces aan de kant achterband van de bestuurder. Dit signaleert dat het resetten en opnieuw leren is voltooid.

Controleer de bandenspanning van elke band, en voeg dan genoeg lucht om het naar het opgegeven niveau te brengen. Inspecteer de luchtbanden sticker op de bestuurderszijde deurstijl; de aanbevolen bandenspanning is afhankelijk van de band en de wielmaat van uw G6. Vervang de klepstelen als u klaar bent.

Hints

Als uw G6 keyless entry heeft, kunt u nog steeds het systeem resetten jezelf. Houd de "Info" en "Reset" knoppen op het dashboard totdat het bericht "Tire leren? ' is uitgestald. Voer de procedure zoals beschreven in deze stappen, en wacht op de "Learn Complete" boodschap te laten zien. Verwijder de sleutel om het proces te voltooien.

Share This Post