Index / Tuin / Hoe te planten Tiger Grass

Share This Post

Tuin

Hoe te planten Tiger Grass

Tropische, groene, niet-invasieve en weinig onderhoud, tijger gras (thysanolaena latifolia) is een decoratieve waarde van planten. Terwijl tijger gras past zich goed aan nieuwe situaties, het krijgen van de grond klaar en correct planten zal uw nieuw

AdvertisementTropische, groene, niet-invasieve en weinig onderhoud, tijger gras (thysanolaena latifolia) is een decoratieve waarde van planten. Terwijl tijger gras past zich goed aan nieuwe situaties, het krijgen van de grond klaar en correct planten zal uw nieuwe fabriek de beste start te geven. Tiger gras groeit in het Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 7 tot en met 10.

Volle zon en Space

Tiger gras groeit het best in de volle zon of lichte schaduw en geeft de voorkeur aan de grond met een goede drainage. Voor het planten, rekening houden met de ruimte. Tiger gras groeit tot 10 voet lang, wat betekent dat het werkt goed als een visuele scherm in een groot gebied, maar is minder geschikt voor kleine tuinen. Plant tijger gras in de herfst of het voorjaar als de grond vochtig is en de lucht is cool. Hoewel het mogelijk is om te planten in de zomer, kan dit meer stress voor de nieuwe transplantatie. Winter planten is prima in vorstvrije klimaten, maar is niet geschikt in koudere gebieden.

Brei de Soil

Voor het planten, wijziging van de bodem met behulp van 1/4 pond 10-10-10 meststoffen in korrelvorm voor een 25-square-foot bed. Strooi de meststof gelijkmatig over het bed en meng het in de top 12 inches van de bodem tot het goed gemengd. Stel de tijger gras naast de aanplant plek en dan graven een gat dat is zo diep en twee tot drie keer zo breed als de kwekerij pot.

Omgaan met de kluit

De beste manier om een ​​grote plant uit een kwekerij pot te krijgen is door hem op zijn kant en zacht glooiende totdat de kluit los. Trek deze voorzichtig uit de container, de behandeling van de kluit, in plaats van de halmen zo veel mogelijk. Stel de tijger gras in het plantgat en controleer de diepte. De basis van de stengels moet gelijk met de natuurlijke bodem lijn. Te laag of te hoog in het gat kan de plant te benadrukken en kon leiden tot het rotten of uitdrogen. bodem toe te voegen onder de kluit of trek overtollige grond, totdat de plant zit op de juiste hoogte.

Vullen en Water

Backfill het gat door te drukken of scheppen grond terug rond de kluit. Eventuele extra grond moet uit de aanplant website eerder dan opgestapeld rond de stengels worden verwijderd. Water de bodem met 5-6 liter water. Giet het langzaam, waardoor het water in de grond doordringen. Voor het eerste seizoen na het planten, controleren de grond rond uw tijger gras om de twee of drie dagen. Als het droog tot een diepte van 3 inch, geldt genoeg water grondig bevochtigen van de bodem die diepte, waardoor de bodem drogen tussen beregeningen.

Share This Post