Index / Huis / Hoe te Plantaardige Olie Off Suede Shoes Reinig

Share This Post

Huis

Hoe te Plantaardige Olie Off Suede Shoes Reinig

Plantaardige olie gedruppeld of gemorst op suède schoenen laat een donkere vlek. Snelle actie van u kan zorgen voor dit echter. Hoe langer je wacht te behandelen olie op suède, hoe moeilijker het kan zijn om de olie te verwijderen - dus snel handelen

Advertisement

Plantaardige olie gedruppeld of gemorst op suède schoenen laat een donkere vlek. Snelle actie van u kan zorgen voor dit echter. Hoe langer je wacht te behandelen olie op suède, hoe moeilijker het kan zijn om de olie te verwijderen - dus snel handelen. Je zult niet veel nodig om het schoon te maken; je kan in feite over de nodige ingrediënten in uw keuken. Als je dat niet doet, zul je in staat zijn om het juiste product gemakkelijk genoeg bij uw supermarkt te vinden.

Wat je nodig hebt

  • maïzena

    papieren handdoeken

    suèdeborstel

Plaats de olie-gekleurd suède schoenen op keukenpapier. De handdoeken andere oppervlakken te beschermen tegen het product dat u zult gebruiken. Of je kan gewoon dit te doen buiten als het mooi weer is.

Bedek de plantaardige olie vlek volledig en zo spoedig mogelijk, met maïzena. Druk op de maïzena lichtjes in de suède, zoals voorgesteld door MrsCleanUSA.com. Maïszetmeel is een uitstekend materiaal voor het absorberen van olie.

Laat de maïzena ruim de tijd om zoveel mogelijk olie op te vangen mogelijk te maken. MrsCleanUSA.com beveelt laat het zitten voor minstens een uur. Als u kiest, kunt u ook laat het op 's nachts.

Tik op de schoen tegen een hard oppervlak de maïzena zich af te schudden. Gebruik een droge papieren zakdoekjes om meer van de maïzena af te vegen en eindigen met het poetsen van de suède met een suède borstel dan. Eventuele verkleuring blijft, kunnen sommige olie worden gelaten. Opnieuw toe te passen maïszetmeel en laat het zitten voor een uur of ovenight voordat borstelen het af.

Hints

Stylephyle.com suggereert talkpoeder als alternatief voor maïzena. Gewoon laten het op 's nachts en borstel het af in de ochtend.

Als een verkleuring van de olie blijft bestaan, gebruik dan een commercieel suede cleaner op de schoenen.

Share This Post