Index / tech / Hoe te Plaats de Word Count in een header voor Word 2007

Share This Post

tech

Hoe te Plaats de Word Count in een header voor Word 2007

In Microsoft Word 2007, kunt u een koptekst toe te voegen aan uw document. De kop is aan de bovenkant van de pagina en kan een paginanummer of de titel van het document. U kunt velden toevoegen aan de header, zoals een aantal woorden veld. Het toevoe

AdvertisementIn Microsoft Word 2007, kunt u een koptekst toe te voegen aan uw document. De kop is aan de bovenkant van de pagina en kan een paginanummer of de titel van het document. U kunt velden toevoegen aan de header, zoals een aantal woorden veld. Het toevoegen van een aantal woorden aan de kop van een document is handig als een hoogleraar of werkgever wil weten hoeveel woorden zijn in een essay of een rapport.

Open het Word-document dat het woord moet tellen mee in de header en dubbelklik in het veld header op de bovenkant van de pagina. De header moet worden geopend om te bewerken voordat u kunt invoegen een woord daar te tellen.

Plaats uw cursor in de koptekst waar u wilt aantal woorden vermeld. Klik op "Insert" en kijk naar het gedeelte "Tekst". U kunt een object, handtekening plaatst of het aantal woorden hier.

Klik op "Quick Parts" naar een veld in het document weer te geven.

Selecteer "Field" wanneer de Quick Parts drop-down menu wordt geopend. Het venster "Field" wordt geopend.

Blader door de veldnamen gelegen aan de linkerkant van het venster en selecteer "NUMWORDS." In dit veld wordt het aantal woorden in uw document.

Klik op 'OK'. Het huidige aantal woorden voor uw document zal verschijnen in de kop.

Hints

Als je woorden uit het document toevoegen of verwijderen nadat u het aantal woorden in te voegen, moet u het huidige aantal woorden te verwijderen en opnieuw in te voegen in het veld "NUMWORDS". Het woord telling niet vernieuwen nadat u toevoegen of verwijderen woorden.

Share This Post