Index / Bedrijf / Hoe te Pick Up Mail bij de US Post Office

Share This Post

Bedrijf

Hoe te Pick Up Mail bij de US Post Office

Om mail op te halen bij de US Post Office, moet u de juiste locatie te vinden, bepalen wat voor soort e-mail die u oppakken en vind de juiste service balie wanneer je aankomt. Picking Up the Mail Vind de juiste locatie. Als u verplicht bent om e-mail

Advertisement

Om mail op te halen bij de US Post Office, moet u de juiste locatie te vinden, bepalen wat voor soort e-mail die u oppakken en vind de juiste service balie wanneer je aankomt.

Picking Up the Mail

Vind de juiste locatie. Als u verplicht bent om e-mail op te halen bij het postkantoor, kan het voor een verscheidenheid van redenen. Je zou kunnen hebben uw e-mail er doorgestuurd van een ander adres, kunt u een aangetekende of aangetekende brief die u nodig hebt om te tekenen voor, of je kan nodig zijn om de overhandiging van uw e-mail van een postbus.

Het is belangrijk dat u de juiste locatie te gaan om vast te stellen. Er kunnen verschillende locaties in uw omgeving, maar slechts één die uw specifieke thuisadres diensten met postbezorging. Ga naar USPS.com en klik op "Zoek een postkantoor." Plaats uw straat adres inclusief postcode in en klik op 'Zoeken'. Als er meerdere locaties voor uw postcode, bel het telefoonnummer naast de locatie om te bevestigen dat uw e-mail gaat door deze locatie.

Doorgaans zal de US Postal Service mail te leveren aan uw huisadres. Maar als de afzender ervoor kiest om je e-mail een brief als "gecertificeerd" of "geregistreerde", betekent dit meestal bent u verplicht om zelf te tekenen voor ontvangst van het item. Als u niet thuis bent wanneer de postbode probeert om de levering van een van deze brieven, zal hij een klein bericht achter te laten op uw deur of brievenbus aanklagen de komst van de brief. Het is belangrijk om dit bericht te lezen om te bepalen of de brief vervoerder gaat proberen om opnieuw te leveren aan u de volgende dag of als u deze brief op het postkantoor na een bepaalde tijd kan ophalen.

Andere mogelijke oorzaken voor e-mail ophalen op het postkantoor is omdat ze je e-mail gehouden terwijl je buiten de stad, heb je je e-mail doorgestuurd van een vorige adres, of u algemene levering aan een postkantoor hebben gevraagd. Algemene levering is beschikbaar als u geen e-mail kunt ontvangen op uw adres en een postbus is geen optie voor je.

Eenmaal aangekomen op het postkantoor, zal er hoogstwaarschijnlijk meerdere servicebalie vensters, afhankelijk van de grootte van uw postkantoor. Om te voorkomen dat zich in de verkeerde lijn of onnodig wachten, kijk geplaatst tekenen of te informeren met een customer service agent daar. Zodra je de juiste venster te gaan om vast te stellen, het is gewoon een kwestie van wachten op uw beurt en het krijgen van uw e-mail.

Het kan zijn dat het ophalen van uw e-mail van een postbus. Als u geen e-mail kunt ontvangen op uw adres of gewoon de voorkeur aan het ontvangen van e-mail bij een postkantoor, moet u de huur van een postbus te schaffen. Vergoedingen voor een termijn van zes maanden te beginnen zo laag als $ 10 per maand op sommige locaties. Als u het oppakken van e-mail van uw postbus, ga dan naar USPS.com de uren dat de postbus lobby is geopend op uw locatie te bepalen. Sommige kantoren hebben toegang 24 uur per dag.

Hints

Om de gemeenschappelijke lange rijen bij het postkantoor te voorkomen, overweeg dan de beste tijd van de dag te gaan. Wilt u misschien overwegen het vermijden van de lunch uur of na het werk haasten indien mogelijk.

Als je op vakantie gaat, overweeg dan om uw e-mail naar een vriend of familielid doorgestuurd. De e-mail-forwarding pakket verkrijgbaar op het postkantoor kunt u beslissen over de exacte data die u wilt mail forwarding te beginnen en eindigen.

Share This Post