Index / Relaties & Family / Hoe te Pick Up Girls in High School

Share This Post

Relaties & Family

Hoe te Pick Up Girls in High School

Ik ben het verlaten van de middelbare school, dus ik kan je net zo goed vertellen hoe op te halen meisjes op de middelbare school. U zult niet raken op mij! REPUTATIE. Uw rep voorafgaat je, zelfs als je er geen hebt. Het oppakken van meisjes op de mi

Advertisement

Ik ben het verlaten van de middelbare school, dus ik kan je net zo goed vertellen hoe op te halen meisjes op de middelbare school. U zult niet raken op mij!

REPUTATIE. Uw rep voorafgaat je, zelfs als je er geen hebt. Het oppakken van meisjes op de middelbare school, heb je een goede reputatie. Dus je moet de basis te leggen voordat je zelfs beginnen te praten met kuikens, get it? Uitstekend zijn naar iets, zelfs als het wiskunde-team. (Natuurlijk atletiek is beter, maar als dat niet je ding is, dan niet proberen om het te maken!)

Werk je weg omhoog. Dit is hoe de middelbare school (en de wereld) werkt: De jongen wil meisje dat hij niet kan hebben. Meisje wil andere jongen. Jongen probeert meisje bevriend dus meisje de waarheid zullen zien. Het meisje zet jongen in vriend zone en zal nooit uit te gaan met jongen. Nadat u een positieve rep naar iets en kan een datum, neem dateert van meisjes die willen je date en werk je weg omhoog op de sociale ladder. De tweede stap in hoe te halen meisjes op de middelbare school is dat er een zeer reële totempaal te klimmen. Je hoeft niet vechten tegen de vijand baas aan het begin van een level in een videogame, of wel? U hoeft dus niet per se de heetste meisje aan het begin van uw dating leven. Het oppakken van meisjes op de middelbare school die u wilt, respect voor het milieu, de datum van uw niveau, laat ze een goede tijd, en werk je weg omhoog.

BEHANDELING. Meisjes bij de bovenkant van de totempaal weten dat ze aan de top. Dus totdat je op zeer korte afstand, is dit niet gaat werken. Maar nadat u de stappen 1 en 2, zal de top meisjes beginnen om anders naar je kijken. Je bent nu een seksuele waardig van een kans. Dus hoe kan je ze te behandelen zodra u dit te bereiken? Precies hetzelfde als de andere meisjes. Knock ze naar beneden af ​​dat voetstuk. Wat je gedaan hebt te halen de onderste trede meisjes, hetzelfde doen. Hebt u vlok op hen? Dan doen dat om de hete meisje. Heb je haar teksten negeren? Was je super leuk? Wat je deed dat werkte, het niet voor ieder individu meisje te veranderen. De meisjes zijn allemaal hetzelfde, echt waar. Het oppakken van meisjes op de middelbare school, bedenk dan dat de meisjes op de top zijn er alleen omdat ze worden verondersteld om daar te zijn. Ze zijn net zo onzeker als de meisjes op de bodem, misschien zelfs nog meer. Gebruiken om uw dating voordeel.

Hints

Horloge Mean Girls met Lindsay Lohan. Dat is een vrij goede film op het perspectief van de middelbare school dating hiërarchie van een meisje!

Als je een hokje bent als een nerd of een band geek of zo vroeg op, het is gordijnen. Dus hou vrienden in alle klieken! Probeer sportief en sexy te zijn!

Share This Post