Index / Onderwijs / Hoe te Pesten Explain

Share This Post

Onderwijs

Hoe te Pesten Explain

Pesten gebeurt in elke school en in elke staat. Op een gegeven moment is het heel waarschijnlijk dat uw kind zal ofwel getuige pesten, wees een slachtoffer van pesterijen of zal een ander kind pesten. Pesten is zo vaak voor dat sommige ouders denken

AdvertisementPesten gebeurt in elke school en in elke staat. Op een gegeven moment is het heel waarschijnlijk dat uw kind zal ofwel getuige pesten, wees een slachtoffer van pesterijen of zal een ander kind pesten. Pesten is zo vaak voor dat sommige ouders denken dat pesten is gewoon "kids die kinderen," maar het is een ernstig probleem dat een groot deel van de schade veroorzaakt op meerdere niveaus. Uitleg over de oorzaken van pesten om kinderen te kunnen helpen bij het verminderen van het probleem in de scholen.

Bepaal wie Bullies Are

Laat kinderen weten dat pestkoppen kunnen zijn jongens of meisjes. Ze kunnen elke leeftijd, lang of kort, mager of te zwaar zijn. PBS Kids onderwijst kinderen over pestkoppen door uit te leggen is er altijd iets te beleven in het hoofd van een bully's - iemand is het maken van de pester zich slecht voelen of onzeker, dus hij pestkoppen andere kinderen om macht te krijgen. Leg je kind dat pestkoppen slecht behandelen sommige kinderen omdat iemand hen slecht behandelt. Een goede manier om dit te illustreren is om kinderen is de manier waarop honden kunnen worden betekenen voor mensen als mensen betekenen voor hen. Kinderen moeten dat pesten te begrijpen, kan een vicieuze cirkel zijn.

Leg uit wat pesten

Zodra uw kind begrijpt waarom kinderen pesten elkaar en zijn betekenen voor elkaar, verklaren de verschillende methoden van pesten. Sommige kinderen kunnen denken dat een pestkop is alleen iemand die andere kinderen raakt, maar ze moeten zich bewust zijn van andere vormen van pesten - wanneer een kind probeert om een ​​ander kind slecht voelen door het fysiek kwetsen iemand, waardoor hij zich ongemakkelijk voelen, schelden of het verspreiden van geruchten. Vertel je kind dat pestkoppen vele methodes kunnen gebruiken om andere kinderen te intimideren en ze te laten voelen slecht - van aangezicht tot aangezicht, door middel van nota's, in e-mails, via tekst messaging of op Facebook.

Leg uit hoe Pestkoppen mensen voelen

Laat je kind weten hoe pesten maakt andere kinderen voelen, zodat uw kind bereid is om weg te lopen of te voorkomen dat andere kinderen uit te proberen om hen te intimideren in pesten andere student. KidsHealth.org legt uit dat pesten ervoor zorgt dat mensen vele manieren voelen. Zelfs een daad van pesten kan een kind voelen constante angst. Sommige kinderen die worden gepest krijgen fysiek ziek en hebben allemaal maaginhoud en zelfs problemen met de spijsvertering te vormen. Kinderen kunnen zo overstuur dat ze niet kan concentreren op schoolwerk voelen en ze beginnen om slechte cijfers. Ze kunnen stoppen met eten regelmatig, verliezen slapen en voel me suïcidaal.

Vertel uw kind Hoe Pesten beïnvloedt de Bully

De meeste mensen hebben de neiging om alleen maar sympathiseren met de slachtoffers van pesten, maar kinderen moeten weten dat de pester ook lijdt. Forbes meldde onderzoeksresultaten waaruit bleek pestkoppen zijn ook gevoelig voor depressies en angststoornissen. De studie zei dat ze kunnen zelfmoordgedachten en paniekstoornissen hebben. In sommige gevallen blijven deze gevoelens met hen in hun volwassen jaren, het maken van hun leven erg moeilijk om te gaan met. En kinderen die zowel pestkoppen en slachtoffers van pesten liet een nog grotere borden waarbij de kans op het ontwikkelen van deze aandoeningen. Het is belangrijk voor kinderen om te weten dat pestkoppen lijden ook, zodat ze pesten kunnen identificeren als een twee-weg-cyclus van het lijden.

Share This Post