Index / Huis / Hoe te pellen Uien voor het beitsen

Share This Post

Huis

Hoe te pellen Uien voor het beitsen

Uien zijn een veelzijdige groente die kan worden gebruikt in soepen, stoofschotels en salades en heerlijk gebeitst. Zilveruitjes, kleine en zoete smaak, zijn vaak gebeitst geheel. Grotere uien kan worden gesneden en gebruikt in gebeitst sausen, of ka

AdvertisementUien zijn een veelzijdige groente die kan worden gebruikt in soepen, stoofschotels en salades en heerlijk gebeitst. Zilveruitjes, kleine en zoete smaak, zijn vaak gebeitst geheel. Grotere uien kan worden gesneden en gebruikt in gebeitst sausen, of kan in wiggen voor gebruik worden ingelegd in recepten en salades. Schillen van uien vaak presenteert uitdagingen voor zowel de buitenste, papierachtige laag en de laag van huid onder goed te verwijderen. Een paar eenvoudige stappen kan echter te maken peeling zowel kleine als grote uien veel gemakkelijker.

Wat je nodig hebt

  • Stock pot

    vergiet

    Keukenmes

    Snijplank

zilveruitjes

Vul een voorraad pot met water en leg ze op de kachel. Draai het vuur hoog en laat het water aan de kook. Draai de temperatuur naar beneden zodra het water begint te koken tot een langzame, kook te houden.

Vul een wastafel helft met koud water.

Plaats 10 tot 12 zilveruitjes in een metalen zeef. Dompel de zeef in de voorraad pot met kokend water, enkel tot de zilveruitjes zijn bedekt met water. Houd de zeef in de soeppan gedurende 30 seconden en te verwijderen.

Stel het filter in het koude water, zodat het water volledig bedekt de uien. Voeg meer water bij de spoelbak indien nodig. Houd de zeef in koud water gedurende 30 seconden en verwijderen.

Pat uien droog met een handdoek, of zet uit op een schone, droge handdoek. Snijd een klein stukje over de lengte van de ui van begin tot eind, met een klein, scherp keukenmes. Til de schil met de punt van het mes en schil weg van de ui.

Standaard) nions

Snijd elk uiteinde off van de ui met een scherp keukenmes. Leg de ui onder koud stromend water, met behulp van een zeef of je hand, gedurende 30 seconden. Verwijder de losse, papierachtige schil met uw vingers en gooi.

Leg de ui op een snijplank. De score van de eerste laag van de ui huid met het mes door het snijden van de ui van begin tot eind met de punt van een keukenmes.

Trek de scoorden laag van de huid van de ui. Verwijder het vel van de ui en de teruggooi.

Hints

Wat uien hebben papierachtige peeling die gewoon zal vallen als je de ui met uw vingers te wrijven.

Zodra de papierachtige schil is verwijderd, kan de eerste laag van onion skin worden verwijderd, aangezien het dik en verkleurd zijn.

Share This Post