Index / Huis / Hoe te Partytenten maken

Share This Post

Huis

Hoe te Partytenten maken

Partytenten zijn een goedkope en praktische manier om een ​​outdoor evenement te organiseren. Ze bieden bescherming tegen felle zonnestralen en lichte regen, en bieden een romantisch decor bij bespannen met verlichting in de avond. Maak een speciaal

AdvertisementPartytenten zijn een goedkope en praktische manier om een ​​outdoor evenement te organiseren. Ze bieden bescherming tegen felle zonnestralen en lichte regen, en bieden een romantisch decor bij bespannen met verlichting in de avond. Maak een speciaal ontworpen partytent voor uw specifieke gebeurtenis, groot en groots, of klein en intiem. Aankoop benodigdheden bij uw lokale bouwmarkt te vinden, pak een vriend om te helpen en je zult snel je eigen partytent herhaaldelijk gebruiken.

Wat je nodig hebt

  • connector stukken

    buis

    tarp

    bungeekoorden

    tent stakes

Plaats al uw bouwmaterialen te komen waar je wilt de feesttent te construeren. Verdeel het bovenste frame slang van het been buis.

Gebruik de connector stukken naar de top framebuis elkaar schuiven. Face the anker ring in de richting van de binnenkant van het frame op elke connector stuk. Houd de rechte zijde van het verbindingsstuk parallel aan de grond.

Leg het zeil over de tentframe. Sluit het zeil aan het frame met elastieken.

Schuif de tent poten naar een kant van de partij tentframe, terwijl de andere zijde op de grond rust. Herhaal dit voor de andere zijde van het frame.

Gebruik tent staken in elk frame been om de feesttent te beveiligen.

Hints

Gebruik de feesttent in zware wind.

Share This Post