Index / Tuin / Hoe te Paint Your Green Lawn

Share This Post

Tuin

Hoe te Paint Your Green Lawn

Voor velen is de gedachte van het schilderen van een groen gazon lijkt ongelovig. Voor anderen, is het echter niet alleen geloofwaardig, het nodig. Bijvoorbeeld, kunnen leegstaande woningen die te koop of het ondergaan van afscherming zijn sterk verb

AdvertisementVoor velen is de gedachte van het schilderen van een groen gazon lijkt ongelovig. Voor anderen, is het echter niet alleen geloofwaardig, het nodig. Bijvoorbeeld, kunnen leegstaande woningen die te koop of het ondergaan van afscherming zijn sterk verbeterd beteugelen beroep met weinig tot geen behoefte aan onderhoud door het schilderen van het gazon groen. De verf blijft wekenlang, en is veilig voor kinderen, huisdieren en het milieu. In gebieden van droogte waar het gras wordt bruin en dof, het schilderen van het gazon voegt onmiddellijke schoonheid zonder al te veel water geven. Indien u graag uw gazon groen te schilderen, heb je een paar items alvorens te beginnen nodig.

Wat je nodig hebt

 • Rolmaat

  Grasmaaier

  Grass kleurstof

  Water

  rugzaksproeier

  Drop doek, karton of krant

  handschoenen

  Oogbescherming

  bescherming voet

  ademhaling apparaat

Meet de lengte en de breedte van het gebied van uw tuin te schilderen. Vermenigvuldig deze twee figuren op de vierkante meters te berekenen. Gebruik dit nummer om de juiste hoeveelheid gras verf te kopen.Laat het gras volledig drogen. Controleer ook de weersverwachting voor regen en / of windstoten. Vermijd het spuiten onder winderige omstandigheden. Grass verf vereist twee uur droogtijd voordat het waterdicht wordt.Maai uw gazon wanneer het gras is veel te lang. De tas van de knipsels.Bescherm gebieden van overspray door het toepassen druppel doeken, krant of karton om hekken, opritten, voetpaden en planten.Meng het gras kleurstofoplossing in water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het mengsel in je rugzak sproeier.

Doe handschoenen, schoenen, oogbescherming en een ademhaling apparaat voordat u begint.Kies een plek om te beginnen met het spuiten van uw gras dat u maakt een eenvoudige exit als het project is voltooid. Met andere woorden, niet schilder zelf in een hoek.

meerdere malen Prime de rugzak spuit totdat hij bouwt een sterke druk. Stel de sproeikop een brede straal uitzenden. Houd de spuitmond ongeveer 4 inch boven het gras te bewegen de spray wand heen en weer in een 2-foot plein. Wanneer het plein is volledig groen, bewegen over en beginnen met spuiten nog eens 2-voet vierkant gebied. Herhaal dit proces totdat u het hele gebied te schilderen.

Laat de verf drogen gedurende twee uur alvorens kinderen, huisdieren of andere voetverkeer op het gras.

Hints

Test een oppervlakte van uw gazon met het gras kleurstof om ervoor te zorgen dat de kleur is aangenaam.

Drogen vochtig gras messen met een bladblazer.

Do gras kleurstof niet toe te passen zonder enige vorm van ademhaling apparaat.

Mis gras kleurstof niet voor kale gebieden, omdat de kleurstof een andere kleur dan die van het gras kan uitdrogen.

Share This Post