Index / Huis / Hoe te Paint verwijderen van Bamboo Furniture

Share This Post

Huis

Hoe te Paint verwijderen van Bamboo Furniture

Meubels, in het bijzonder terras of tuinmeubilair, wordt vaak gemaakt van bamboe. De stevige hout is nogal in de mode, en wordt vaak geschilderd in een verscheidenheid van verschillende kleuren, afhankelijk van de specifieke meubilair set. Als je bam

Advertisement

Meubels, in het bijzonder terras of tuinmeubilair, wordt vaak gemaakt van bamboe. De stevige hout is nogal in de mode, en wordt vaak geschilderd in een verscheidenheid van verschillende kleuren, afhankelijk van de specifieke meubilair set. Als je bamboe meubels, maar niet meer als de verf baan op, kunt u de verf te verwijderen. Het proces kan heel tijdrovend dus wees geduldig te zijn. Als je in de problemen uitgevoerd, kunt u altijd de meubels tot een professional.

Wat je nodig hebt

  • afbijtmiddelen

    Vezelig gelamineerd papier

    Rubberen handschoenen

    Staal wol

    Schuurpapier

Breng een zachte verf stripper om de meubels. Producten zoals Rock Miracle en Peel Away 6 zijn zacht genoeg om te gebruiken op delicate bamboe stuks. Sommige afbijtmiddelen misschien te sterk voor bamboe, en kon het meubilair (zie bronnen hieronder) ernstig beschadigen.

Laat de verf stripper op de bamboe meubels te blijven voor enkele uren. De exacte tijdsduur zal afhangen van de soort lak en hoeveel lagen werden toegepast. Volg de aanwijzingen op de verpakking van uw specifieke verfafbijtmiddel's.

Bedek de meubels met vezelige gelamineerd papier. Dit voorkomt dat de verf stripper verdampen, aldus bijdraagt ​​aan effectiever te werken. U kunt vezelig gelamineerd papier bij de meeste verf en bouwmarkten vinden.

Controleer de verf om de 30 minuten. Afbijtmiddelen letterlijk tot ontbinding van de verf, zodat je kunt zien ze werken. Als u geen wijzigingen in de verf te zien, moet u wellicht meer verfafbijtmiddel toe te passen.

Spoel de verf stripper met terpentine of water. Omdat bamboe niet bijzonder goed reageren op water, gebruik dan een kleine hoeveelheid bij het spoelen. U kunt ook dip een doek met water en veeg het meubilair.

Zand het meubilair met staalwol. De schurende textuur van de staalwol buffs zachtjes weg verf op bamboe meubels. Als u probeert te dikke verf te verwijderen, kiezen voor staalwol met een lage rang. Voor dunnere verf, kiest high-grade staalwol.

Gebruik schuurpapier om de resterende stukjes verf te verwijderen. Kies fijn schuurpapier om te voorkomen dat schade aan het meubilair van bamboe finish.

Hints

Draag beschermende rubberen handschoenen bij het hanteren van afbijtmiddelen.

Altijd van toepassing afbijtmiddelen in goed geventileerde ruimtes. De chemische stoffen in de strippers kan schadelijk zijn bij inademing.

Share This Post