Index / Cars / Hoe te Paint verwijderen van aluminium velgen

Share This Post

Cars

Hoe te Paint verwijderen van aluminium velgen

Zoals gelakt aluminium wielen leeftijd, kunnen ze beginnen smerig te kijken en wist als ze niet goed worden verzorgd, te eisen dat ze ofwel worden overgeschilderd of afgewerkt als ze op hun best uitzien. Strippen van de verf van lichtmetaal is relati

Advertisement

Zoals gelakt aluminium wielen leeftijd, kunnen ze beginnen smerig te kijken en wist als ze niet goed worden verzorgd, te eisen dat ze ofwel worden overgeschilderd of afgewerkt als ze op hun best uitzien. Strippen van de verf van lichtmetaal is relatief eenvoudig, maar het vereist sterke chemicaliƫn.

Wat je nodig hebt

afplakband

afbijtmiddel

Staal wol

staalborstels

Verwijder de wielen van de auto als ze nog in gebruik.

Verwijder de banden. Deze stap is optioneel, maar het strippen van de verf van de wielen is gemakkelijker als de banden af.

Druk wassen de wielen op de binnen en buiten om vuil en puin te verwijderen.

Tape uit alle gebieden op het wiel die gepolijst zijn of een speciale afwerking om schade tijdens het strippen proces te vermijden. Paint stripper is zeer bijtend en kan schade veroorzaken aan gepolijste, verchroomde of bewerkte oppervlakken veroorzaken. Als de banden zijn nog steeds aan het stuur, tape deze dan ook uit om te voorkomen dat schade aan het rubber.

Spuit op een laag verf stripper. Laat de stripper zit op de verf gedurende 10 tot 15 minuten of totdat de verf begint te borrelen.

Schraap de verf met een plastic spatel en een staalborstel.

Scrub hoeken en gaten met fijne staalwol om verf die niet afkomstig is uit met de verf stripper te verwijderen.

Herhaal het proces van het sproeien op de verf stripper en schrapen verf uit tot de lak wordt gestript van de wielen.

Gebruik een hogedrukreiniger om grondig te spoelen de oude verf en de stripper uit de wielen.

Hints

Afbijtmiddel is zeer bijtend en verbrandt wanneer het in contact komt met de huid. Gebruik uw gezond verstand en slijtage oogbescherming, handbescherming en een masker bij het aanbrengen van de verf stripper om contact te vermijden.

Share This Post