Index / Huis / Hoe te Paint verwijderen Met Methyl Hydrate

Share This Post

Huis

Hoe te Paint verwijderen Met Methyl Hydrate

Ook bekend als methyleen, methyl hydraat is een toxische chemische stof die verschillende gezondheidsproblemen, zoals kanker en lever- en nierbeschadiging kunnen veroorzaken. Methyl hydrateren met succes te verwijderen verf, kan echter de risico's va

AdvertisementOok bekend als methyleen, methyl hydraat is een toxische chemische stof die verschillende gezondheidsproblemen, zoals kanker en lever- en nierbeschadiging kunnen veroorzaken. Methyl hydrateren met succes te verwijderen verf, kan echter de risico's van het gebruik van de chemische stof zijn vermogen om verf te snel te verwijderen opwegen tegen. Bij het gebruik van methyl hydrateren, de nodige voorzorgsmaatregelen nemen altijd om uzelf en uw gezin te beschermen tegen eventuele gevaren. Verder lees altijd en volg de aanwijzingen op de methyl hydrateren label.

Wat je nodig hebt

 • Rubberen handschoenen

  respirator

  Veiligheidsbril

  Plastic bakje verf

  Penseel

  verfkrabber

  papieren handdoeken

  Vod

  terpentine

  Pluisvrije handdoek

De ruimte ventileren door het openen van deuren en ramen. Draag rubberen handschoenen, een masker en een veiligheidsbril om jezelf te beschermen tegen de verf stripper.

Giet het methyl hydrateren voorzichtig in een kleine, plastic bakje verf. Dompel de kwast haren in de verf stripper.

Breng de methyl hydraat om de ongewenste verf door borstelen op dezelfde manier als wanneer schilderen. Breng de verf stripper dik in de verf.

Laat de methyl- hydraat zitten op de verf voor de aanbevolen tijd. Omdat elk merk van de verf stripper heeft zijn eigen specifieke tijd, raadpleegt u de instructies op de verpakking voor meer informatie. Kenmerkend is dat de gemiddelde tijd is 20 tot 30 minuten.

Schraap de verweekte verf van het oppervlak met een verf schraper. Veeg de verf schraper schoon met keukenpapier na elke pass. Doorgaan op deze manier tot u de verf hebt verwijderd.

Neutraliseren het oppervlak schoon met een doek bevochtigd met terpentine. Spoel het oppervlak schoon met koud water en droog met een pluisvrije handdoek.

Share This Post