Index / Huis / Hoe te Paint Storage Trunks

Share This Post

Huis

Hoe te Paint Storage Trunks

Opslag stammen hebben een antieke look en feel aan hen. In tegenstelling tot de slanke look van de moderne opslagcontainers, solide, volumineuze, scharnierende delen opslag trunks 'vertegenwoordigen oudere tijden. Ze komen meestal in standaard kleure

AdvertisementOpslag stammen hebben een antieke look en feel aan hen. In tegenstelling tot de slanke look van de moderne opslagcontainers, solide, volumineuze, scharnierende delen opslag trunks 'vertegenwoordigen oudere tijden. Ze komen meestal in standaard kleuren zoals rood, zwart en blauw met gouden of zilveren scharnieren. Als je niet van die kleuren, of als u vermoeiend van de huidige uitstraling van uw opslag kofferbak, kunt u het te schilderen in een andere kleur. Het voorbereiden en het beschermen van de stam is de sleutel tot het behoud van het voor de komende jaren.

Wat je nodig hebt

 • Spons

  wasmiddel

  Verf kwasten

  Drop doek

  poetsdoeken

  Wateremmer

  Metaalverf blikopener

  Houten roerstokje

  verfdienblad

  Spray of in blik verf (indoor)

  Vernis (optioneel)

  Schroevendraaier of boormachine met stukjes

  Rol

  Spray primer

  schilderstape

Bereid je voor Vrije Schilderkunst

Beslissen of u verwijderen of tape uit de scharnieren aan de opslag kofferbak. Het deksel en de onderste romp: Het verwijderen van de scharnieren zal u twee stukken om verf te geven. Gebruik een schroevendraaier of boren om de schroeven te verwijderen.

Toepassen tape de schilder de resterende metalen delen die niet kunnen worden verwijderd. Krul de tape rond elke gebogen delen van de opslag kofferbak.

Schoon en droog de hele stam. Meng een combinatie van enerzijds mild afwasmiddel tot drie of vier delen van warm water in een emmer. Een spons van de romp schoon.

Leg een doek onder de romp en rond het werkgebied om de verf van morsen of druppelen op de grond te houden.

Bepaal of je nodig hebt om een ​​primer te gebruiken op de opslag stam voor het schilderen. Met behulp van een metalen verf opener, opent u het blik verf die u wilt gebruiken en meng de verf met een houten roerder. Borstel op wat verf op een onopvallende plek en laat het drogen. Controleer of de verf is gebonden aan de stam. Als de verf is gesijpeld, zult u een primer nodig om de verf te hechten aan de romp.

Het schilderen van de Trunk

Breng de primer spuiten om de gehele romp opslag, indien nodig. Gebruik vegende bewegingen van links naar rechts te runs en druppels te vermijden, het geven van een gelijkmatige laag primer aan de romp. Volledig laten drogen voordat u begint te schilderen.

Breng de verf aan de opslag stam. Als u gebruik maakt van verf, volg de aanwijzingen op de verpakking voor het beste resultaat. Als u gebruik maakt van ingeblikte verf, opent u het blik met de metalen opener en roer de verf opnieuw met de houten stok. Giet de verf in een verf lade voordat het plaatsen van de eerste laag op de stam.

Breng de eerste laag verf op de romp. Gebruik de borstels in de hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen te snijden, van binnen naar buiten van de romp. Coat de vlakke ruimten met behulp van de rollen. Laat de opslag romp goed drogen.

Onderzoek de opslag kofferbak. Als je gebieden te vinden zonder verf, moet u een tweede laag verf aan te brengen. Breng de tweede laag verf, indien nodig, op dezelfde wijze de eerste laag aangebracht. Laat de tweede laag droog.

Beslissen of u zal worden vernissen uw opslag kofferbak. Vernis zal de kofferbak tegen waterschade te beschermen en de verf te beschermen tegen krassen of peeling. Breng de lak volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Hints

Open een raam of letter a fan naar de buitenkant van de kamer bent u in de ruimte goed ventileren.

Draag een stofmasker om u te beschermen tegen rook.

Share This Post