Index / Kunst en Vermaak / Hoe te Paint Meubilair Black

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe te Paint Meubilair Black

Veel mensen beginnen aan een kamer opknappen en onvermijdelijk horen dat elke kamer heeft behoefte aan een stuk zwarte meubels om het te verankeren. In plaats van het opraken en het kopen van een nieuw stuk van zwarte meubels, veel mensen besluiten i

AdvertisementVeel mensen beginnen aan een kamer opknappen en onvermijdelijk horen dat elke kamer heeft behoefte aan een stuk zwarte meubels om het te verankeren. In plaats van het opraken en het kopen van een nieuw stuk van zwarte meubels, veel mensen besluiten is het goedkoper om meubels zwarte verf. Tijdens het gebruik van zwarte verf heeft zijn mogelijke nadelen, zoals vlekkerige of buikspek dekking, deze risico's zijn geen partij voor een goede voorbereiding en techniek.

Wat je nodig hebt

Schuurpapier (120, 220, 400, 600 grutten)

Pluisvrije doeken

Gedenatureerde alcohol

kwast

grondverf

Verf

Schuur het meubelstuk grondig met 120-grit schuurpapier.

Maak de schuren stof met een pluisvrije doek die is doordrenkt met spiritus. U kunt deze vinden in de meeste verf en home improvement centra.

Zand het hele stuk weer, dit keer met behulp van 220-grit schuurpapier, en veeg het neer zoals in stap 2 om stof te verwijderen.

Breng de grondlaag met een 1 1 / 2- tot 2 1/2-inch schuine kwast, afhankelijk van de grootte van het meubel. Hebben de verfwinkel tint de primer zo donker mogelijk. Zwarte verf dekt donkere primer beter dan witte verf. Verf van boven naar beneden om beter te zien druppels of runs.

Lichtjes zand de primer na het droogt met behulp van 220-grit schuurpapier en veeg het als voorheen naar beneden.

Breng de eerste laag zwarte verf het meubilair op dezelfde wijze als de primer. Maak je geen zorgen over een uniforme dekking op de eerste laag, vooral als je met behulp van een glanzende verf.

Schuur de verf met 400-korrel schuurpapier na het droogt. Niet zand te zwaar, net genoeg om knock down penseelstreken. Zoals altijd, veegt het schuren stof weg.

Breng een tweede laag zwarte verf aan het werk en laat het drogen. De dekking moet veel meer zelfs nu, maar klein, licht-gekleurde strepen kunnen nog steeds aanwezig zijn.

Zand het stuk opnieuw met 400-korrel schuurpapier en schoon te vegen.

Breng een laatste laag zwarte verf op het meubel en laat ze drogen. Deze derde en laatste laag moeten geëgaliseerd elke blotchiness en bedekt elke streaking evenals toegevoegd een diepe, zwarte toon het hele stuk. Indien gewenst, zand de laatste laag met 600-grit schuurpapier, die meestal alleen te vinden in de auto-aanbod winkels.

Hints

Gebruik een additief zo'n Floetrol met latexverf om verwerkbaarheid te verbeteren.

Verf op een plek die goed geventileerd. Open deuren of ramen om een ​​crossdraft maken en buiten dragen de verfdampen. Ook draag een gasmasker speciaal ontworpen voor het schilderen.

Share This Post