Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te overwinnen Cinavia op de PS3

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te overwinnen Cinavia op de PS3

Een automatische PlayStation 3-update, de patch Cinavia DRM Protection is een veiligheidsmaatregel in dienst van Sony om te voorkomen dat gebruikers van het spelen van gedownloade films met de console. De software detecteert gewraakte dvd's en Blu-ra

Advertisement

Een automatische PlayStation 3-update, de patch Cinavia DRM Protection is een veiligheidsmaatregel in dienst van Sony om te voorkomen dat gebruikers van het spelen van gedownloade films met de console. De software detecteert gewraakte dvd's en Blu-ray-schijven, geeft een eerste waarschuwing, dan onderbreekt de video op een getimede interval. Hoewel dit effectief is tegen illegaal verkregen films, is het helaas ook effectief tegen home movies en originele video, die niet door piraterij verkregen met de standaard instellingen. Bewerk deze instellingen om uw systeem om uw gezagsgetrouwe video's af te spelen.

Wat je nodig hebt

gebrande dvd

Start uw PS3 console en wacht tot het hoofdmenu verschijnt.

Scroll op de horizontale as naar de kolom "Instellingen" met een beeld van een toolbox.

Kies "Sound Settings" van de "Settings List 'en selecteer" Instellingen audio-uitvoer. " De audio-instellingen moet worden aangepast, omdat Cinavia detecteert een frequentie ongehoord door het menselijk oor om te zeggen of een film is origineel of door piraterij.

Klik op "Optische digitale" op het tv-scherm connector dat verschijnt. Vul de vinkjes naast de audio-formaten om ze te laten ondersteunde audioformaten. Cinavia zal niet meer onderbreken video's gespeeld op gebrande dvd's.

Share This Post