Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te openen Heroic Mode Dungeons in "World of Warcraft"

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te openen Heroic Mode Dungeons in "World of Warcraft"

Geïntroduceerd tijdens "The Burning Crusade," heldhaftige kerkers bieden spelers verhoogde moeilijkheidsgraad maar superieur buit boven hun normale modus tegenhangers. Omdat ze moeilijker, heroïsche kerkers zijn slechts toegankelijk na een ontmo

Advertisement

Geïntroduceerd tijdens "The Burning Crusade," heldhaftige kerkers bieden spelers verhoogde moeilijkheidsgraad maar superieur buit boven hun normale modus tegenhangers. Omdat ze moeilijker, heroïsche kerkers zijn slechts toegankelijk na een ontmoeting met bepaalde eisen. De belangrijkste voorwaarde voor alle heroïsche kerkers is het geschikte niveau om ze te draaien - en ook voldoen aan de eis itemniveau.

Level Requirement

Het vereiste niveau heroïsche kerkers afhankelijk van de expansie, waarop ze werden vrijgelaten. "Burning Crusade" heroics vereisen level 70, terwijl "Wrath of the Lich King" heldendaden level 80. 'Cataclysm' en 'Mists of Pandaria "heroics vereisen level 85 en 90, respectievelijk vereisen, terwijl" Warlords van Draenor "heroics level 100 nodig . Sommige kerkers van het oorspronkelijke niveau 1-60 ervaring had heroïsche modi toegevoegd 'Cataclysm', 'Mists of Pandaria "en" Warlords van Draenor, "zodat hun eisen zijn gebaseerd op die uitbreidingen.

Item Level Requirement

Alle heldhaftige kerkers hebben een minimum itemniveau eis in aanvulling op hun niveau eis, wat betekent dat zonder voldoende versnelling je nog steeds kan ze niet lopen. Bijvoorbeeld, de meeste "Wrath of the Lich King" heroics vereisen een minimum totale itemniveau van 180. Uw huidige itemniveau is een gemiddelde van het item niveaus van al je spullen. In de meeste gevallen is de versnelling die je krijgt van kerkers in de aanloop naar heroics, dungeon quests en de verschillende Satchel van Nuttige Goederen zakken toegekend voor in de rij voor een willekeurige dungeon is meer dan voldoende om je in de kerker.

Share This Post